Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 CÇ Yüzünden TOTEM Yaptım ama Hakkım Haram Olsun!
CÇ Yüzünden TOTEM Yaptım ama Hakkım Haram Olsun!
13.12.2015

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki avrupada yoluna devam eden “TEK TÜRK TAKIMI” olmamız dolayısıyla bundan sonraki turda rakip kim çıkarsa çıksın en iyi konsantrasyonla yolumuzu devam etmemiz gerektiğini belirtmek isterim. Celtic ve Ajax’ı çektiğimiz gün “Oldu olacak Barcelona ve Man City çıksaydı” demiştim, bu nasıl Uefa grubu böyle diye de hepiniz dile getirmişsinizdir ancak kulübümüz ilk maçtaki konsantrasyon kaybına ve son maçtaki “İhanet”e rağmen gruptan çıktı. Nasıl çıktıysa bundan sonra da çıkan her rakibe tam konsantrasyon ile zor zamanlar yaşatacağından ve gidebildiği yere kadar gidip bizim göğsümüzü kabartacağından eminim. ALLAH yolumuzu açık etsin…

İkinci olarak da bir mesaj vermek istiyorum herkese “ÇALMA, SEN KENDİN OL!”

Ne alaka diyenler olabilirler,  sözüm yukarda kalsın ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde bir troll olayı olmuştu. “Koskoca 6s Kulübü”, söylenmedik bir açıklamaya karşılık verdi! Dünyada eşi, benzeri olmamış, görülmemiş bir olaydı bu. Düşünsenize, “Dünyanın en büyük takımıyız, Uefa kupamız var, sahanızda kupa kaldırdık, İbrahimovic bizde” diye övünen takımın düştüğü bu durum çok şaşırtıcı idi.

Yetmedi! Türkiye Kupası grup kura çekimi sonrasında Tuzlaspor teknik direktörü “gerçekleri” dile getirip “4 Büyüklerden birinin geleceğini tahmin ediyordum ama EN BÜYÜĞÜ GELDİ” dedi. Bunu canlı yayında söyledi ve kayıtlara bakıldığında yine görülebilir bir olay. Ancaaaaak! Troll olayı sahibi bu takımın, 1 Milyona yakın üyesi bulunan bir sayfası bu sözü değiştirip, “Yine hayali olarak” söylenmiş bir sözü alıp;

Kastamonuspor Teknik Direktörü:”4 büyüklerden biri gelecekti, en büyüğü geldi” diye açıklama yapması ve bunu binlerce kişinin beğenip itiraz etmemesi sonucu bu olaya Kastamonuspor adına taraftar grupları ve yöneticilerden bazıları itiraz etti! “Kastamonuspor’un adının duyulması için başka takıma ihtiyaç yoktur. Bileğimizin hakkıyla gruplara kaldık. Biz asla ama asla böyle bir açıklama yapmadık. Yaptığımızı söyleyenler ispat etsinler” dedi.

Ben aslında bir şeyi çok merak ediyorum; Cemal Nalga olayında, olayı bilmeyenler için kısaca, cezalı oyuncuyu, cezası olmayan bir oyuncu forması ile oynatıp üstelik bu “Hileyi” de Fenerbahçe maçında yapmışlar ve olay öğrenildiğinde ise hak ettikleri küme düşme cezası verilmese de “İLAHİ ADALET” gereği puan kayıpları ile küme düşmüşlerdi!

Bu sefer de benzer bir şekilde herkesin anlayacağı şekilde söylemek gerekirse “3 yabancı oynatma kuralı var diyelim, 3 yabancı oynatıp 4. Yabancıyı da evrakta sahtecilik yapıp o oyuncuya kafasına göre lisans veren kişi sayesinde 4 yabancı ile oynayıp hükmen yenik sayılmıştır” sonrasında ise sağa sola saldırır hale gelmişlerdir. Oysa kimsenin ama kimsenin suçu yok.

Umarım daha da şaşırmaz bu kulüp, hani Çarşamba günü saat 14.00 da bizim Tuzlaspor ile maçımız var! Sakın kendi maçları sanıp çıkmasınlar sahaya! Uyaralım arkadaşlar, olur mu olur. Bir de eminim yakın zamanda bir açıklama yapacaklar “Sarı-Lacivert aslında bizim rengimiz” diye. Emin olun bu günleri de göreceğiz…

İbrahimovic büyük bir yıldız evet ama oyuncunun kendilerinde olduğu gerçeğini biz hiç inkar etmedik, ya da resmi sayfalarından duyurdukları “Stoch 6s’de” sözünü hiç yalanlamadık, Kuyt’da 6s’ye gitti, Van Persie’de, Nani’de. Biz bunları inkar etmedik lütfen onlar da inkar etmesinler!

TÜRKİYE KUPASI BÜYÜK BİR ŞANS AMA!

Türkiye Kupası grup maçları yedek kalan oyuncular için, kart cezalıları için ve sakatlıktan kurtulan oyuncular için büyük şans ama; Maç başı ücreti almayanlar için!

Geçtiğimiz yıl Aziz Başkan anlattı ama çoğu kişi itiraz etseler de şimdi hak verir durumdalar. Maç başı oyuncu ücreti geçtiğimiz yıl bildiğim kadarıyla 150 BİN TL idi ama galibiyete federasyon 30 BİN TL veriyordu. Üstelik maçlar kolay diye taraftar da maça gelmiyordu. Gelse, olay çıkarsa bir de takım ceza yiyor daha çok zarar ediyordu.

Bu sezon, yaz döneminde Aziz Yıldırım’ı dinleyenler anlamıştır ki “Maç başı ücret alan oyuncular, çok çok gerekmedikçe bu maçlarda oynatılmayacak!” ve yeni gelen her oyuncunun sözleşmesinde maç başı ücret alır maddesi varsa Türkiye Kupası hariç maddesi getirildi. Yani Nani şu an kupa maçlarında ücretsiz oynar ama Meireles değil! Bu yüzden Çarşamba günü kadroda Şener, Ba,Fabiano kesin oynayacaktır gibime geliyor. Fakat umarım geçtiğimiz yıl ki gibi genç oyuncular serpiştirilir. Fakat sevincim Ozan Tufan’ın oynatılacak olması, Markovic’in oynatılır olacağı, Şener’in, Kadlec’in oynatılacağı. Şu bir gerçek ki kimse PAF TAKIMI ile çıkmasını da beklemesin, ya da “Rakibe bak, çıkan kadroya bak” demesin! Bu yıl bu kadar oyuncu bolluğu varken herkes forma şansı bulacaktır diye düşünüyorum.

KİM HAKEMLE KAÇ PUAN ALDIYSA ALLAH ÇIKARTSIN!

Ligimizde bu yıl gerçekten canımız çok yanıyor hakemlerden yana ve 1 tane dahi penaltı verilmedi lehimize! Oysa aleyhimize çok kolay veriliyor. Kırmızı kart verilirken bizim oyuncularımıza anında veriliyor fakat rakipler dövüyor, sövüyor ama oyunda kalıyor!

Özellikle kendi aramızdaki sohbetlerde rakip takım taraftarı arkadaşlarıma “Bu yıl hakemler sizi destekliyor(sizin lehinize çok hata yapıyor) ama bir yere kadar” dediğimde aldığım cevap maalesef “Şimdiye kadar hep hakkımız yendi bırak da az yardımları dokunsun” oluyor, yani bu yıl hakemler kolluyor? dediğimde ise “Asla, kella, sizi kolladılar kolluyorlar” oluyor! Anelka’nın 4-2 lik maçta elle attığı gol yılladır konuşuluyor, geçen yıl 8 penaltı almışız bedavadan o konuşuluyor ama kimse “EMEK HIRSIZ”larını konuşmuyor! Kimse barosların, kewellerin, podolskilerin elle attıklarını konuşmuyor. Konuşmasınlar da zaten!

Yani özetle hakem hatalarını savunuyorlar. Bende diyorum ki “3 Temmuz sonrası canımıza okudular o halde 5 yıl bizi arka arkaya kollasa hakemler, sen diyecek misin haklısınız” Bunu söylediğimde çok sert tepkiler görüyorum! Şu apaçık bir gerçek ki bu yıl takımlardan bazılarının lehine çok fazla hata yapıldı, bu hatalar ligde bir şey çıkartmadı ama avrupada olmadık kötü sonuçlarla karşılaştılar. Ligde hakemler tarafından doğranan Fenerbahçe ise Avrupa da kükredi de kükredi. Eminim şu an koca ülkede herkes avrupada kimin en iyi olduğundan hem fikirdir.

Ben hep diyorum; Hakemler kimin lehine hata yapıp ona puan kazandırırsa İNŞAALLAH geri çıkar o puanlar ve hak eden şampiyon olur…

MAÇ ÖNCESİ KADRO TERCİHİ ÇOK GÜZEL!

Özellikle Perşembe günü cezasından dolayı oynayamayan Kjaer ve Nani’nin 11 de oynayacağı kesindi. Volkan ve Hasan Ali’den dolayı Caner de kadroya dahil oldu. Orta sahada ise Celtic maçının “KAHRAMANI” Diego yerine hak ettiği gibi Ozan oynayacak. Bu da hem takıma hem oyunculara hem taraftara bir mesajdır inceden! Pereira her toplantıda Diego onu istemeden yaptı dese de sanki Diego’ya müthiş bir ceza veriyor gibi!

Takımımızda bugün 6 tane kart sınırında oyuncu var. Bildiğim kadarıyla sarı kart görseler kupada çekemeyecekler cezalarını ama sarı kart yerlerse bari 2. Sarıdan atılmalılar ki cezasını Çarşamba çeksinler!

SANA DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM CÇ!

Yazıklar olsun, yazıklar olsun, lanet olsun!

Böyle bir yöentim, böyle bir hakemlik olmaz olsun!

Daha saniye 30 da belli oldu maçın ne olacağı, Gökhan Gönül dokunmadan kendini yere atan Başakşehirli oyuncuya verilen kolay faul ile ama sustum.

Beadci adlı “KASAP” Nani’yi direkt sakatlamak için, direkt o demir vidalı kramponları ile dizine olarak vurdu. Müdahale etmedi, yanlışlıkla yapmadı bilerek tabanla vurdu! Sonuç ne sarı kart ne HAK ETTİĞİ GİBİ KIRMIZI KART! Sonuç Nani’ye AZARLAMA!            

Yetmedi “Eski 6s’li uğur uçar” taca çıkan topu Nani’den Nani’ye hafif bir temasla aldı sonrasında ise dikkatle bakın “Topu yüzüne atacak gibi yapıp” durdu. Geçen hafta “NİYETE” kırmızı kart veren hakem bugün bu niyete de kırmızı vermemeli miydi?

Yetmedi “Eski 6s’li uğur uçar” gol pozisyonunu “Orta sahada, Kaleye 45 Metre mesafede” eliyle kesti, kesin sarı kart verecek dediğimiz anda “Topu alıp zaman geçirdi” kesin ikinci sarıyı da verecek dedim ama ne kart var ne bir şey! Yani oyuncu en az 2 tane sarı karttan kurtuldu!

Yetmedi, Yetmedi “Eski 6s’li uğur uçar” Alper Potuk gol pozisyonuna girmesin diye yere yatıp bir tekme attı, yetmedi ikinci tekmeyi atıp Alper Potuk’u SAKATLADI! Ama o sakatlıktan çok hakemin 1 tane dahi sarı kart göstermemesi ve bu pozisyonda yine bu oyuncuyu kollaması, YAZIKLAR OLSUN dedirtti. Alper Potuk’un sakatlanmasına eminim “Eski 6s’li uğur uçar” ve maçın hakemi CÇ çok sevinmiştir! ALLAH sizden çıkartsın bunu!

Mehmet Topal’ın yüzüne atılan tokat, Josep’e yapılan sert faul, Fernandao’ya yapılanlar, Nani’ye yapılanlar vs. Dakika daha 25! Sonrada Türk Futbolu niye ilerlemiyor! İlerlemesin, daha da geriye gitsin, istenilen bu! Fenerbahçe resmen “durdurulmaya çalışıyor”.

İzlemeyeceğim 2. Yarıyı! Yazmayacağım hiçbir şey! ALLAH’a havale ettim maçın hakemini ve “Eski 6s’li uğur uçar” da içinde olmak üzere  “Kollanan tüm oyuncuları!” Dünyanın en iyi hakemi dedikleri hakemi Perşembe günü de belirttiğim gibi derbiye vermiyorlar bu maça veriyorlarsa zaten bir “Bildikleri” vardır, öyle değil mi?

TOTEM YAPTIM 2. YARIYI İZLEMEDİM!

Arada manyaklaşıyor ve çok çeşitli Totemler yapıyorum. Bunlardan yılda 1 kez yaptığım totemi ise bugün yapıyorum ve 2. Yarıyı izlemiyorum. Maçı kayıt edip maçtan sonra izlerim gibi duruyor ancak umarm izlemem hiç ihtiyaç duymadan Fenerbahçe gerekeni yapar bende buradan kuşları, böcekleri, martıları anlatırım…

Yoksa maç sonrasında da durmayıp devam edeceğim maçın hakemine, o hakemi o maça atayanlara, o hakeme iyi diyenlere iyi dileklerimi göndermeye!!!

Çok şükür, bin şükür, sonsuz şükürler olsun ALLAH’ım maçı 1-0 kazandık…

Bu arada 68. Dakikada Badji kırmızı kart yemiş, görmedim ama “Çok erken atılmış, sabaha kadar oynaması lazımdı!”

Bu ülkede Fenerbahçe kadar büyük hiçbir takım yok kardeşim! Aksini söyleyen sahtekardır, yalancıdır, dolandırıcıdır! Bu kadar dolaba, bu kadar dümene rağmen Lider Fenerbahçe, yarın ki maçı ve hakem idaresini de şiddetle merak ediyorum!!!

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol