Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 SEN EN İYİSİ KATAR’A DÖN BE HOCAM
SEN EN İYİSİ KATAR’A DÖN BE HOCAM
04.10.2015

Tarihte belki de en bonkör transfer sezonunu geçirmiş bir FENERBAHÇE … Büyük isimler ve yıldız oyunculardan oluşan harika kadro kurmuş bir FENERBAHÇE … Kombine satışlarında rekorlara koşan bir FENERBAHÇE … 2 ayrı 11 kursa ikisi de şampiyonluğa oynar denilen bir FENERBAHÇE…

Şimdi herkes umutsuz …mutsuz…huzursuz …

Biz ta temmuzda bu hoca ile olmaz dediğimizde bizim futbol bilgimize saydıranlar şimdi bizim lafımıza gelmişler. Yine de Keşke biz haksız çıksaydık da FENERBAHÇE iyi yolda olsaydı diyorum .

Fenerbahçe kötü veya iyi oynuyor bile diyemiyorum .Fenerbahçe ne oynuyor ben onu anlayamıyorum. Şimdi 4-4-2 , 4-3-3 vs gibi rakamları boşverelim bu takımın saha içi dizilişi nedir birisi bana söylesin . Sene başı geldi ve yıllardır oynadığımız 4-2-3-1 sisteminden vazgeçti . Kabul ama sen bir sistem kurarsın ve onda ısrar edersin.Zamanla sistemin aksaklıklar da gösterse oturur ama sen bunu da yapmıyorsun ki ! Her maç başka sistem. Her maç başka stoper. Her maç başka sol bek .Her maç başka santrofor!!! Yok arkadaş sistemin yok.Prensibin yok .Futbolcu psikolojisinden anlamak yok. Maç okuma desen hiç yok .

Koskoca FENERBAHÇE takımı bu hocanın elinde rezil oluyor ne yazık ki …

Kendini VAN PERSIE ile ego savaşına sokmuşsun .Kaybeden hem sen ,hem Van Persie …en kötüsü de kaybeden FENERBAHÇE …Maçta bile bile 2 oyuncu değişikliğini henüz 59 da yaptın ki son hakkını daha geç dakikalarda yapabilesin ve VAN PERSIE ‘ye az süre verebilesin ama Allah’ın sopası yok ve skor 2-2 ye geldi ve elin mahkum aldın VAN PERSIE’yi . Bu ego savaşına girdiğin oyuncu 3 kez PREMIER LEAGUE gol kralı HOCAM . Hatırlatırım .

Maç 2-1 iken kalkıp 2 tane birden defansif orta saha alıyorsun . Tüm takıma ben bu skordan memnunum maçı tutalım fikrini aşılıyorsun sonra 2-2 olunca da VAN PERSIE ile gol arıyorsun. Son 3 maç 7 gol yemişsin.Ligde 7 maçta 12 gol atmışsın . Sene başı vaadettiğin her şey yalan çıkmış.Her şey boş çıkmış . Artık biraz insaf be hocam . İlk maçtan beri futbol anlayışına yenisin diye saygı duyduk , hep hoşgörülü bakmaya çalıştık ama bizleri hep sükut-u hayale uğrattın hocam . Bugün inan istifa haberin gelse tüm taraftarlar bayram eder. Ama sakın kızma bunların sebebi sadece ve sadece sensin.

Takım fizik olarak güçsüz.Kondisyon yüklemesi yapmadıkları apaçık ortada . Salon antrenmanları , güç ve dayanıklılık çalışmalarına inanmadığını sen bizzat beyan etmişssin.Aykut Hoca , Ersun Hoca döneminden kalan tüm bilimsel çalışmaları ve metodları ‘’ gereksiz olduğu ‘’ gerekçesi ile fuzuli masraf diye kaldırtmışsın . O halde başarılı olcaksın ki sen haklıymışsın be hocam diyelim ama kusura bakma haksızsın hocam .

Maç içinde futbolculara bakıyorum Caner mutsuz , Van Persie mutsuz , M.Topal mutsuz.Volkan Demirel mutsuz.Takımda neredeyse herkesin yüzü asık … Ve ben seni sevdiklerini de sanmıyorum hocam. Seviyor ise bu kadar kötü iken hala takımda kalıp 11 de başlıyor diye ALVES seviyordur. Bir de PORTO’da iken kadroda düşünmeyip hep kiralık yolladığın ama buraya gelince ne hikmet ise 8 Milyon Euroya aldırttığın DE SOUZA ile hemşeri kontenjanından oynattığın MEIRELES seviyordur . Bir futbol takımı önce takım olacak.O takımda huzur ve mutluluk oldu mu bu sahaya da yansır.Oyuncu hocasını sevdi mi kendi için bir oynuyor ise bir de hocası için oynar . Bu işte maalesef kaybolmuş FENERBAHÇE’de . Bir hoca düşünün ki her kaçan gole çıldıran , atılan gole ekstra sevinçler yaşayan … aynı hoca skor 1-1 iken VAN PERSIE ile Bursaspor’a son 5 dakİka kala gol atıyorsun ve o hoca yerde sanki gol yiyen BURSA hocası edasında kahrolmuş halde kalıyor . İşte ben o an anladım ki bu takımda huzur yok , birlik yok , antrenör-oyuncu arasında inanç yok .

Maç Fernandao’nun fırsatçılığı , Nani’nin yaratıcılığı ile 2-0 a gelmiş . İlk yarı 2-0 bitmiş. İkinci yarı herkes bol gollü bir glibiyet beklerken maç 2-2 bitmiş sen basın toplantıısnda ‘’ oyuncularımı anlayamıyorum ‘’ diyorsun.Hocam sen anlamayacaksın da biz mi anlayacağız.Eğer bu demeci veriyorsan o takımın başından da çekip gideceksin .

Bir ara gole ihtiyacımız varken orta sahamıza baktım.TOPAL-OZAN-DE SOUZA … bu orta saha ancak savunma yapar arkadaş. Hani bu takım göze hoş gelen futbol oynayacaktı. 2 yese 3 atacaktı. Yaknız hakkını da yemeyelim dediğinin yarısı doğru çıktı aslında devamlı 2 yer olduk da 3 attığımız yok hocam buna ne diyeceksin …

Şimdi benim elimde bunları yapacak güç olsa ilk olarak hoca ile vedalaşırdım .Ardından şu an boşta olan ve bu kadroyu uçuracağına emin olduğum ERSUN YANAL ile anlaşır ve sezon sonuna kadar zevkle, keyifle maçlarımızı izlerdim . Çok mu zor asla değil . Keşke yapsan be AZİZ BAŞKAN .Biliyoruz ERSUN Hoca ile kavgalı ayrıldın ve bu söylediklerim hayal , lakin FENERBAHÇE çıkarları herşeyden önce gelmeli bence .

Şimdi aynı bizim gibi yeni hoca ile lige başlayan BEŞİKTAŞ ve rezil top oynamasına rağmen kollana kollana buralara gelen G.Saray’ın gerisindeyiz.tek derbi oynadık ve kaybettik . Avrupa’da 2 maç 1 puan sonuncuyuz . Takımın en büyük süperstarı mutsuz ve yedek bekletiliyor . Türkiye’nin en iyi 2 beki Caner ve Gökhan bu sene henüz ortada yoklar . Defans hattımız her duran top her kornerde S.O.S. veriyor ,leblebi gibi gol yiyor . Bir çok oyuncumuz adale sakatlıkları ile boğuşuyor . Ve her şey iyiye değil kötüye gidiyor .
UZUN LAFIN KISASI … Lige verilen milli takım arası bunun için bulunmaz fırsat .Ne senden bize , ne bizden sana hayır yok hocam …olmuyorsa olmuyordur , ZOR-LA-MA-YA-CAK-SIN . sen yine en iyisi KATAR’a dön .

Not : EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ …

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol