Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Celtic Merkez Patlıyor Herkes!
Celtic Merkez Patlıyor Herkes!
01.10.2015

Aslında dün Türk takımları içinde önemli bir yere sahip olan Kazak temsilcisi Astana'nın 2-2 lik zaferi sonrasında ülkemizde bu takımın dünkü rakibini tutan takımla ilgili bir dalga geçenler ve işi alaya dökenler olmuştu. Bugün maç 2-0 a gelince "Celtic merkes patlıyor herkes" diye diye bir hal oldu bu arkadaşlar.

Aslında maçın 2-0 ken dahi hakkı 2-0 değildi ama olmayınca olmuyor işte fakat bu sonuç da iyi. Grupta diğer maçın berabere bitmesi ise apayrı bir avantaj oldu kendi açımızdan.

Şimdi aslında önce eleştiriler ile başlayayım istiyorum madde madde!

1- Yahu Beşiktaş maçından hiç mi ders almadınız? Tamam hakem katletti maçı, elimizdeki maçı rakibe hediye etti ama...

2- Bakıyoruz ilk gol aynı ya aynı Beşiktaş maçında yediğimiz 2. gol! Arada hiç bir fark yok. Bu da gösteriyor ki "Yan toplarda zaafımız var!"

3- Gelelim diğer gole! Şener sen de mi ders almadın Beşiktaş maçından? Orada durup orta açtıracaksan boşuna durma öyleyse! Nani falan yapar o görevi.
Senin açtırdığın ortalar yüzünden bak 2. maçta 2. golü yedik. Lütfen biraz dikkat!

4- Hadi Şener açtırdı diyelim, Alves ve Kjaer ne yapıyorlar savunmada? 2. golü izleyince siz de diyeceksiniz ki "Yan toplarda çok ciddi zaafımız var!"

5- Maç 2-0 olana kadar sahada sadece "Hata yapan" ve bana Maldonado'yu anımsatan bir Meireles mevcuttu. Nasıl tahammül edildi, nasıl oyunda tutuldu anlamak güç!

Tamam tecrübe, tamam oyun vs ama bu Diego kenarda oturtulur mu? Hadi onu sonradan alacaksın koy oynat Uygar Mert Zeybek'i taraftar gözünde kredin artsın be Pereira.

6- Maç istediği kadar 2-2 olsun bana göre maçın en kötüsü şüphesiz ki Meireles! Acilen kendini toparlaması ve aklını dövmeleri yerine futbola vermesi lazım.

Korkuyla oynuyor, pas hataları üst düzeyde, rakibe karşı çekingen, sorumluluk almıyor, şut desen yok! Ne oldu sana be kardeşim?

7- Ozan Tufan genç, istekli, yetenekli ama "Van Persie nasıl hazır olmayınca oynamıyorsa o da oynamayacak!" Kimsenin Ozan'ı bitirme gibi bir lüksü olamaz ama durum buna doğru gidiyor! Çocuk elinden geleni yapma peşinde ama elleri, ayakları tir tir titriyor kimse fark etmiyor mu bunu?

8- Çok şükür Van Persie krizi aşıldı. Şimdi gelelim geçen hafta "Fernandao 11 başladı 3 gol kaçırdı bak Van Persie girince atıyor!" diye konuşanlara!

Aynısı oldu şimdi ne diyeceksiniz? "Fernandao ya haksızlık ediliyor, kahrolsun Pereira mı?" Arkadaşlar her yerde söyledim hep söyledim facebook sayfamızda da söyledim.

Bırakın karışmayın adamın işine. Van Persie yi kazanmaya çalışıyorken kaybetmeyelim diye!Şimdi ne olacak peki? Değişe değişe oynayacaklar ve hırs yapıp, ellerinden gelenin en iyisini sahaya dökecekler.

9- Volkan Şen niye istenen işleri yapamıyor biliyor musunuz; Diego Ribas yüzünden! Koy Diego'yu bak bakalım o hayran kaldığınız Markovic neler yapıyor!

Koy Diego'yu bak bakalım Volkan Şen'e ne paslar atıyor! Koy Diego'yu Alper oynarsa ona da neler yaptırıyor.

10- SON OLARAK Bu takım bir beyinle oynamak zorunda! O beyin ki kilidi açacak, orta sahayı toparlayacak ve mümkünse gol atacak ya da asist yapacak.

O beynin kim olduğunu biliyorsunuz.

MAÇ 2-0'DAN 2-2 YE GELİNCE

En nefret ettiğim ve güvenmediğim skor 2-0 dır benim ve her yerde söylerim. Çünkü 3'ü atarsan fişi çekersin, 1'i yersen demorolize olursun. İşte aynen böyle oldu.

Ancak 2-2 den sonra bir yere kadar resmen Celtic kalecisi ve savunmasını "Dövdük, Dövdük"

Buna karşılık Fabiano'nun bir kurtarışı ve 2. gole benzer şekilde auta giden şutları hariç bir şey göstermedik.

Savunmaya Ba'yı alıp savunmayı 5'lemek biraz düşündürücü geldi bana "Hücum oynatacağım" diyen Pereira'dan yana ama o da biliyor ki 3'ü atayım derken

3'ü yese idik topa tutulacaktı 3 gün boyunca.

TUHAFLIK O Kİ GRUP ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBU GİBİ

Bakın gezin gruplara şöyle bir bakın ki 4-2-2-1 şeklinde puan sıralaması olan başka bir grup var mı?
Kolay kolay dense de Uefa'ya göre biz şike yaptığımız için her kurada "Özellikle" oluyor gibi en zor kuraları boşuna çekmiyoruz. Ancak ben çok seviniyorum zor kura ve grup gelince. Çünkü takım bu gruba hazırlanırken ligde de performansını yakın zamanda arttırıyor. Ben ne olursa olsun bu gruptan çıkmak için şansımızı %70 olarak görüyorum ve ne kesin diyorum ne de çıkamayız diyorum.

halis özkahya HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI?

Hafta içinde Deniz Çoban'ın hakemliği bırakması yürekleri yaksa da onun kat be kat fazla hatalarını sergileyenler ve özellikle yaparcasına maçlarımızı katledenler aceba hakemliği bırakmayı düşünüyor mu? Aziz Başkan'ın dediği gibi hakemlerin kendi içindeki çelişkileri bitecek mi?

NE OLURSA OLSUN BU MAÇLAR ŞİFRESİZ OLMALI!

Tivibu kimin aceba? Yani TRT ile ortak iş yapmasına bakıyoruz da tüm maçlar şifresiz olsa bu kazanacakları parayı reklamlardan kazanamazlar mı aceba?

Neden böyle bir şey oluyor ve neden taraftar bu maçlardan mahrum kalıyor? Bence bu konunun üzerinde durulmalı.

Hazırlık maçı için D Smart, lig maçı için Digiturk araya araya bir hal mi olacağız?

SONUÇ OLARAK

Pazar günü umarım yine kafamda kurguladığım gibi "Fenerbahçe'yi çileden çıkartmak için" hakem hataları tekrar etmez!

Ne lehimize ne aleyhimize hata istemiyoruz ama Akhisar maçında taraftara çağrım "Gidin 90 dakika susmayın! Küfretmeyin ama elaleme gösterin Fenerbahçe Taraftarının gücünü!"

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol