Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 BEŞİKTAŞ’ın HALİS ÇOCUĞU ÖZKAHYA
BEŞİKTAŞ’ın HALİS ÇOCUĞU ÖZKAHYA
28.09.2015

Maçta dakikalar 60 civarlarında Atatürk Olimpiyat Stadından ‘’ Futbolun Katili Türk Hakemleri ‘’ tezahüratları yükseliyordu . Gerçi bağıran Beşiktaş taraftarı o an göremediği 2. Golden önce topun çıktığını düşünüp hakeme yükleniyordu ama sahada bu tezahüratın karşılığını HALİS ÖZKAHYA tam anlamıyla FENERBAHÇE’yi doğrayarak vermekteydi .

Son galibiyetleri 2.5 sene önce , maç sonucu yine 3-2 ve golü galibiyet ararken 93’de yemiştik. Hatırlayın , skor 1-0 iken MOUSSA SOW’un net golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilmiş ve maç 2-0 yerine , sonra 1-1 e gelmişti. Bugün de değişen bir şey olmadı ve lamı cımı yok bu gece BEŞİKTAŞ sadece ve sadece hakem sayesinde maçı kazandı .

Bu skorla ne mi oldu FENERBAHÇE’nin Beşiktaş ile 6 , G.Saray ile 5 ‘e çıkacak olan puan farkının önüne geçildi . Ligde 6 da 5 yapıp şampiyonluk yolunda önemli bir virajı güçlenerek dönecek olan FENERBAHÇE engellendi .

Bu sonuç kime mi yaradı ? LİGTV’ye … İDDAAYA …Beşiktaş’a … G.Saray’a … Trabzonspora …YILDIRIM Demirören Başkanlığındaki TFF’ye … Bu kadar çok faydası varken biz maalesef KAZANAMAZDIK ve de öyle oldu , pardon ol-dur-du-lar.

Beşiktaş’ın ilk golü 30 cm ofsayt .

Markoviç o ana kadar sahanın en iyisi ve çok ne bir şekilde faullü hareket sonrası sakatlanıp oyundan çıkıyor ama hakeme göre bunlar futbolun içinde olan şeyler .

Beşiktaş’ın 3. golünden evvel golü atan Gomez net bir şekilde Alves’i kolundan çekip öne geçiyor ve kafayla golü atıyor .

Ersan Gülüm sarı kartı varken ani hücumda az adamla yakalanmışken topu bırakıp VOLKAN’ı engelliyor ama kart yok. 5 dakika sonra Volkan atak geşiltirirken topu yine unutup Volkan’a tekme sallıyor yine 2.sarıdan KIRMIZI yok .Ve BEŞİKTAŞ sahada hala 11 kişi .

Son dakikalar Van PERSİE ceza alanı içinde çok önemli pozisyonda topla buluşuyor ama bayrak kalkıyor oysa görüyoruz ki pozisyon ofsayt falan değil ve mutak bir gol güme gidiyor .

Bunca hakem rezaletinden sonra futbol konuşsak ne olur ,konuşmasak ne olur ama bir iki kelam da etmek lazım . Öncelikle bu akşam belki de sezonun en iyi ve diri oyununu oynadı FENERBAHÇE . Fernandao azıcık gününde olsa bugünü 2 golle kapamıştı . Kaçırdıkları ona yakışmadı ama o da rahat değil , çünkü arkanda VAN PERSIE’yi bekletmek kolay iş değil.Evet asla değil . Sen son maçın yıldızı HASAN ALİ’yi oturtabiliyor isen , o gün maçı kurtaran ve galibiyet golünü atan dünya yıldızı 3 defa PREMIER LEAGUE GOL KRALINI DA bugün oynatacak cesareti göstereceksin.Sonuçta bu ego savaşında kaybeden FENERBAHÇE oldu .Böyle bir oyuncudan sadece 25 dakika yararlanmak aptallıktan başka bir şey değildi . Kalemize ilk gelen topta golü yememize de ayrı bir parantez açmamız lazım tamam gol ofsayt ama kimse bana bu pozisyonlarda EGEMEN KORKMAZ’ı aramadığını söylemesin. Sen elindeki EGEMEN’i bırak 8.5 Milyon Euro ver KJAER’i al. Benim hala aklım bu işi almıyor . İlk yarı 2. Gol sonrası bir 5 dakikalık dilim hariç tüm maç kontrol bizde idi.Hatta MARKOVİÇ sakatlanınca oyuna girer girmez yaptığı asistle VOLKAN , Fernandao’ya al bu golü yap dedi ama biz soyunma odasına maalesef 2-1 mağlup girdik . Hemen 2. Yarı başında VAN PERSIE oyuna dahil olsa daha erken golü de bulabilirdik . Ama golü VOLKAN’ın olağanüstü yeteneği sayesinde tertemiz bir pozisyon sonrasında VAN PERSIE ile bulunca artık tüm ibre bize dönmüştü ki. İnanın bir anlık ŞENER’in dalgınlığı ve GOMEZ’in faullü golü olmasa bu maç FENERBAHÇE galibiyeti ile bitecekti . Fakat futbolun çirkin yüzü ile bu geceyi mağlup kapadık .

Benim demem şu ki ; GALİPDİR bu yolda MAĞLUP . Bu maça kadar BEŞİKTAŞ’ı öven FENERBAHÇE’yi daha eksik gören herkes skora rağmen sahaha oynanan oyunu görmüştür .

Markoviç gibi bir oyuncuyu Volkan Şen ile yedekleyen bir takımdan bahsediyorum şu an size. Van Persie ‘nin son 25 dakika oyuna girdiği . O yüzden bu günden itibaren ,mağlup da olsak geleceğe daha aydınlık bakıyorum . Dilerim LAZAR’ın ciddi bir sakatlık problemi yoktur .

Hafta içi artık GÖKHAN GÖNÜL’ün , ROBIN VAN PERSIE’nin ilk 11’e dönmesini bekliyorum . Çok zamandır beğenmediğim Meireles bugün iyi işler yaptı . Caner eski günlerinden uzaktı . Mehmet Topal ve Ozan Tufan vasat oynadılar.Nani ise etkisiz bir gününde idi . Volkan Demirel’in yedği 3 golde de yapacak hiçbir şeyi yokken ALVES –KJAER takımın en zayıf halkaları olark göze çarpmaya devam ediyorlar . Beşiktaş’ta ise TÖRE ve GOMEZ iyiydi . Oğuzhan,Sosa ,Olcay yokları oyndı . Beşiktaş’ın 2 beki var ve 2 si de sadece tek yönlü oyuncular sadece savunma yapmayı biliyorlar.Beşiktaş’a daha iyi bekler şart .

Ligde hakemler yin renklerini şimdiden belli ettiler . Ben o yüzden hep şunu düşünüyorum.Sen istediğin kadar para harca , organize ol , emek sarf et. Sonuç dönüp dolaşıp o hakemlerin 2 dudağının arasındaki düdüğe kalıyor .Ve o düdükler ben çocukluğumdan beri asla FENERBAHÇE’mizi sevmiyor . Paralarını ve güçlerini futbola ve futbolcuya yatırım olarak değil de organizasyona , lobiye , federasyona ,MHK’ye yatırım olarak yapanlar görüyoruz yıllardır kazanıyorlar . Biz galiba futbolda başarıyı yanlış yerlerde arıyoruz.TÜRKİYE’de ne temiz ki futbolumuz temiz olsun. Neyse fazla konuşmayalım yine de kalbimiz temiz olsun .

BU TAKIM BELKİ KÖTÜ OYNAYARAK KAZANACAKTI ŞU AN UMUTSUZ YAZILAR YAZIYOR OLACAKTIK .

AMA BU TAKIM BİZE GÖSTERDİ Kİ …FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK…

Maçın 3 adamı : VOLKAN ŞEN – MARKOVİÇ – VAN PERSIE

NOT : Maçta hakeme rağmen akılda kalan tek hareket LAZAR MARKOVİÇ’in deparıydı .Alın bu çocuğun bonservisini AZİZ BAŞKAN …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol