Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 PEREİRA'NIN OYUNU
PEREİRA'NIN OYUNU
27.09.2015

Beşiktaş karşısında herkesi ter köşeye yatıran bir kadro ve oyun anlayışıyla maça başladı Pereira. Geçen haftanın yıldızlarından Hasan Ali ve aralarında problem olduğu iddia edilen Persie yedekti. Oyun anlayışına baktığımız zaman Fernandao tercihi normaldi. Zaten bunu Fernandao'nun ilk yarıda yakaladığı fakat atamadığı 4 pozisyona baktığınızda anlarsınız. Ancak Hasan Ali yerine Caner'le başlaması neresinden bakarsan bak yanlış. Zaten bu yanlış Pereira'nın maçtaki bana göre tek hatasıydı.

Dediğim gibi herkes oyunu geride kabul eden bir Fenerbahçe beklerken, önde basan, pres yapan, top aldırmayan bir Fenerbahçe vardı oyunun başında. Taa ki 20. dakikaya kadar. O dakikadan sonra üstsüte iki duran topta yapılan savunma hataları bırakın Beşiktaş taraftarını Şenol Güneş'in bile beklemediği şekilde Beşiktaş'ı öne taşıdı. Bir de o arada maçın o dakikasına kadar en iyisi Markoviç sakatlanınca herşey altüst oldu bizim için. Ama Pereira'nın doğru Volkan hamlesi ve Fenerbahçe'nin başladığı oyunda ısrar etmesi, dağılmak yerine Beşiktaş'ı geriye itti, ve bunun sonucunda da gol geldi. Evet herkes Persie yedek olduğu için hocaya kızıyordu ama başlangıç hamlesi olarak doğruydu Fernandao. Zaten 4 pozisyona girmesi de bunu gösterir. Ama maalesef yakaladığı fırsatları cömertce harcadı ve bize saç baş yoldurdu. İlk yarı bittiğinde kimse bu maçın burda bitmeyeceğini biliyordu. Öyle de oldu. Fenerbahçe ikinci yarıya da iyi başladı ve çok güzel bi dakika da Persie ile eşitliği de yakaladı. Ama işte tıpkı Rize, Antalya ve Bursa maçlarında olduğu gibi yine skor avantajı elimizdeyken golü yedik. Herkes farklı konuları eleştiriyor ama çözüm bulmamız gereken en büyük problem bu. Takım üstünlüğü eline aldığı zaman saçma sapan bir gol yiyor, sonra da çıkarmak için uğraşıyor. E bu sefer golü yediğiniz takım Beşiktaş olunca çıkarmassı da zordu tabi. Ve çıkaramadıkta..

Ama iyiye giden şeyler var. takımın oyunu oturuyor, artık daha hızlı, dikine, ve hücumu düşünen bir Fenerbahçe var. Pereira bence lige uyum sağladı. Oyuncular da artık birbirini tanıyor. Ama acilen artık şu ikinci yarının ortalarında yenen gollerine bir çözüm şart. O problem çözülürse daha güzel günler yakındır. Hakeme de değinmeden edemeyeceğim. İki haftadır resmen Fikret Orman'ın etkisinde kalıyorlar. Bugün iki gol atan Gomez geçen maç rakibinin kaşını patlatmıştı. Tolga maç sonu adam kovalamıştı. Cenk rakibini dövmeye giderken hakem tutmuştu. Şimdi soruyorum, bu üçlü bu maç olmasa maç nasıl olurdu. Herşeyi geçtim, Halis Özkahya Ersan'ı atamamasını, Persie'nin ofsayt olmayan pozisyonunu, Beşiktaş'ın bal gibi ofsayt olan ilk golünü, ve sadece Cenk bir dakika yerde yatmışken yirminci saniyede maçı bitirmesini açıklasın yeter.

Sonuç olarak biz oynadık Beşiktaş kazandı. Kazananı her zaman tebrik etmek gerek bazı şeyleri iyi yaptılar ki kazandılar. Fakat Beşiktaş'lılar bir daha hakem diye ağlamasın Allah aşkına...

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol