Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 NEDEN!!
NEDEN!!
17.09.2015

Kadıköy'de Norveç temsilcisi Molde karşısında, hem de bana göre ilk defa diziliş açısından doğru bir kadroyla sahaya çıktığımız akşam hatırlamak istemeyeceğimiz bir akşam yaşadık. Peki ama NEDEN??

Buraya baş sebep olarak Pereira'nın oyuncu tercihlerini koyuyorum. Evet başlangıç sahaya diziliş açısından doğru ama kaleci tercihi bana göre yanlış. Şu sanırım artık gerçek Fabiano Fenerbahçe kalecisi değil ve bu senenin en yanlış transferi. Bunu çok hatalı goller yedi diye söylemiyorum. Sahada ki oyuncuların güvensizliklerini gördüğüm için söylüyorum. Molde'nin kaleye giden ilk şutunda Alves'in Fabiano'ya bakışını gördüyseniz, beni anlarsınız. Oyunun devamında ise oyuncu değişikleri çok yanlıştı ki, bana göre yenilgiye sebep olan faktör Topal'ın çıkıp Fernandao'nun girmesiydi. O dakika da eğer Fernandao'yu oyuna alıyorsanız çıkacak isim Ozan Tufan olmalıydı. Sonra ki değişiklikler yine felaketti. Gole aşırı ihtiyaç duyduğunuz bir anda oyundan çıkan isim Persie olmamalı. Uçan hollandalı her ne kadar fizik olarak düşmüş olsa da, kaos ortamında, karambolde golü atabilecek isimdi. Yani bugün formsuz bir Perreira gördük. Bir daha görmeyiz umarım.

İkinci sebep ise oyuncuların isteksizliğiydi. Özellikle maçın başında nasıl olsa yeneriz duygusu, ve 1-2'den sonra Nani hariç herkesin oyunu bırakması. Bu isteksizlik ve hafife alma duygusu başımıza dert açabilir. Portekiz'li hocanın bu duruma bir an önce el atması lazım.

Ve tabi ki rakibin kendi liginde 23 haftadır oynuyor olması, fizik güçlerinin sağlam olması, hakemin uydurma bir penaltıyla rakibe avantaj sağlamasını da sayabiliriz. Ama eğer Fenerbahçe'ysen, yirmi milyon taraftarı olan bir camiaysan ve en önemlisi dünya klubü olacağım diyorsan, bu sebepler deve de kulak kalmalı. Rakibin fiziğini, hakemin düdüğünü yenmelisin işte o kadar.

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol