Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 YAKIŞMADI BEYLER
YAKIŞMADI BEYLER
14.05.2015

Her zaman hikayeler mutlu sonla bitmez. Bu hikaye de hüzünle bitecek. Şimdi iyi gün dostlarının, skor yazarlarının, Aziz düşmanlarının , Fenerbahçe düşmanlarının, içimizdeki İrlanda’l ıların günü . Burası Türkiye … İngiltere, Almanya gibi küme düşen takımlarını alkışlarla uğurlayanların değil Alex De Souza’yı ilk kötü oynadığı maçta ıslıklayanların, onu takımdan değersiz bir elemanmış gibi gönderenlerin ülkesi. Burada FUTBOL iyi olanın değil lobisi güçlü olanın kazandığı bir spor dalı. Burada futbol, uğruna otobüs kurşunlanan bir diyar . Ve bu iğrenç ortamda oynanan bu zevksiz ligde de elbet bir şampiyon çıkacak.Kötünün iyisi değil, kötüden daha az hata yapanı şampiyon olacak ve olmasına da ramak kaldı.

Şimdi burada şöyle olsaydı , böyle olsaydı , bunu yapsaydık , şunu etseydik demek herkesin en sevdiği olay.Ben bunları beni takip edenler bilir Ta Ersun Hoca gittiğinden beri söylemekten dilimde tüy bitti . Bu sene şampiyon da olsak bu takımda İSMAİL HOCA başta olmak üzere , oyuncuların da içinde bulunduğu bir çok isimle yollar ayrılmalıydı. Devre arası bas bas bağırdık bu forvet hattıyla olmaz diye ama herkes takımdan memnunuz dedi.Görüyoruz forvetlerimizi ! O tüm taraftarın çok sevdiği BALLI SOW dan tutun sorunlu EMENIKE dahil komplo hepsi SA-TIL-MA-LI ! Koskoca Fenerbahçe takımı 31 maçta 55 gol atıyor ise zaten o takımın maçı da izlenmez i stadı da dolmaz. Futbolun meyvesi GOL’dür. 1-0 galibiyetlerle şampiyon olabilirsin ama asla iyi takım olamazsın .İşin bir ilginç tarafı ise yerde yere vurduğumuz FENERBAHÇE’nin averajının şu an şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Galatasaray’dan üstün olması.Varız siz düşünün LİGTV tarafından ballandıra ballandır anlatılan ligimizin kalitesini !

Bu yaşıma kadar çok şampiyonluk da gördüm , rakiplerin kazandığı şampiyonluklara da tanıklık ettim. Galatasaray’ı kaçıncı defa ŞAMPİYON yapıyoruz inan ben artık sayamıyorum.Bizden iyi oldukları belki 1 veya 2 sezon ya var ya yok. İşte en çok ağırıma giden de bu zaten .

Şampiyonluğu en iyi olan değil , en çok isteyen kazanır. Bu takım geçen sene hem en iyi olan, hem de en çok isteyen olduğu için ligi daha NİSAN’da bitirdik . Bu sene kimse kusura bakmasın ama , başkanından taraftarına, oyuncusundan hocasına kadar bu sene şampiyon olmayı sanki istemiyor gibiydik .

Neden mi AZİZ ; saçma bahanelerle şampiyon hocayı kovduğu için , takıma son 2 yılda transfer yapmadığı için , saha dışı ile uğraşmaktan saha içiyle uğraşamadığı için .

Neden mi TARAFTAR ; geçen sezonun şampiyonu takımını ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU’nda derbi maçlar hariç bir kez dahi full dolu tribünlerle desteklemediği için.


Neden mi İSMAİL KARTAL ; yardımcısı olduğu 3 teknik adam ( Daum,Kocaman,Yanal) görevden alınınca onlarla beraber gitmeyip kaldığı için , koskoca FENERBAHÇE’yi şu kalitesiz ligde korkak futbol oynattığı için.

Neden mi FUTBOLCULAR ; hepimizin aklında olan birkaç isim dışında, tüm sezon konsantre oldukları her maçı kazanırken , bazı maçlara kendilerini vermedikleri , taraftarı üzdükleri için ….

Bu sene HAKKIMI HELAL etmiyorum …

Bizler iyi günde değil kötü günde de FENERBAHÇELİYİZ . Üstelik böyle zamanlarda daha da çok FENERBAHÇE’LİYİZ .

O yüzden de geçmiş dönemde yaptıklarını unutup sadece bu sezon ve son dönemdeki başarısızlıklarla onları yargılamayacağız ama bu sezonu bir daha yaşamamak için tedbirler almazsanız , seneye bu taraftar sizin altınızdan o koltuğu söke söke alır .

Siyasi kavgalar , TFF ile olan sürtüşmeler , futbol dışı 1000 türlü komplo ve oynanan oyunlara karşı mücadele , takıma yapılan silahli saldırı , tahkimden çıkan saçma sapan cezalar . hepsi mazeret olabilir lakin biz HERŞEYE RAĞMEN ŞAMPİYON olmayı ADET edinmiş bir camiayız.

Misal dünkü maçta 91. Dakikada verilmeyen 1.000.000 kere penaltı olan pozisyon ve onu çalamayan tetikçi hakem … O hakemlerden ligimizde öyle çok var ki.O pozisyonda iddia ediyorum BURAK YILMAZ olsa idi dünkü maçı G.Saray kazanmıştı . Şimdi hakeme kızmamak , hakemden nefret etmemek mümkün mü? Adalet böyle mi işliyor . 2 dakika öncesinde ERCİYES’in attığı ve ofsayt diye verilmeyen gol . O nu da yan hakemin görecek, Bunu da sen göreceksin . Sizin işiniz bu . Hadi o yan hakemin bayrağı .Hadi pozisyon çok ani ve santimetrelerle ölçülen bir pozisyon kabul , tamam eyvallah da DIEGO’yu gözünün 2 metre önünde düşürüyorlar bre ey insafsız ! Amacın şampiyonu GALATASARAY yapmak bunu anladık da gece nasıl rahat uyuyorsun onu anlayamadık .

Şeytan ayrıntıda gizlidir .Bir başka gözden kaçan ise son 3-4 haftadır G.Saray’ın hep maçlarını ilk oynayan takım olup Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yüksek stresli maçlar çıkmasına ortam hazırlanmasıdır.Benim iddiam şu , ilk maçları Fenerbahçe veya Beşiktaş oynasa idi emin olun G.Saray da muhakkak takılacaktı .Ama takılanlar F.Bahçe ve Beşiktaş oldu. Çünkü puan farkıyla , rakibinin kazandığı maç sonrası sahaya çıkmak inanın tüm stresi futbolculara yüklüyor , oysa ilk maçı oynasak ve maç fazlası ile liderliğe çıksak ertesi gün G.Saray nasıl sahaya çıkacak varın siz düşünün .

Bu olayın hakkaniyet yönü.Hakemlik yönü. Bizim açımızdan bakacak olursak sen BÜYÜK FENERBAHÇE ligin sondan 2.sini son dakika penaltısıyla yeneceksen hiç yenme be kardeşim …Hiç yenme. 2.dakikada öne geç ve kalan onca zamana da gol atama. Mutlak kazanman gereken bir maça M.TOPAL-SELÇUK ile başla … Koca ilk yarıyı heba et.Sonra doldur boşaltlar ile gol ara. Yazık ettin İSMAİL HOCA …Hem kendini bitirdin , hem de FENERBAHÇE’mizi … Okyanusları aşıp derede boğulan bir takım olduk… İlk yarıyı lider bitirdiğimizde , kendi evimizde derbileri de kazanıp şampiyon olacağımızı düşünenler bu takımın Akhisar’a 6 puan vereceğini hesaba katmadılar tabi ki .

Uzun lafın özü bir takımın en iyi futbolcusu sol beki CANER ERKİN ise bu Caner Erkin’in değil takım planlaması yapanların suçudur.

Sizi bilmem ama benim tek isteğim her şeye rağmen Beşiktaş’ın TT Arena’da G.Saray’ı yenmesi.Bu sonuç belki de bizi şampiyonlar liginden edecek kimbilir belki de kalan 3 maçı da alırsak bir mucizeye sebep verecek.Ama isteğim bu .

Artık gözümüz, gönlümüz ayın 15’i Cuma akşamı oynanacak maçta … Haydi FENERBAHÇE’m. Yen şu REAL MADRID’i ve dün kalbi kırılmış tüm FENERBAHÇE SEVDALILARINA biraz gülmek için sebep ver.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol