Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 14’Ü UNUT, 15 ŞUBAT ARTIK UTANÇ GÜNÜ
14’Ü UNUT, 15 ŞUBAT ARTIK UTANÇ GÜNÜ
16.02.2015

Futbolda nasıl bir hafta yaşadık. 14 şubatta yine sevgililer günü hediyesi verdi FENERBAHÇE’miz. Onun sevinciyle uyuduğumuz güne nasıl uyandık biliyor musunuz ? KAHROLARAK. SİNİRDEN ELLERİMİZİ SIKARAK.ÜZÜNTÜDEN, HABERİ BİR YAKINIMIZA SÖYLERKEN SESİMİZ TİTREYEREK. HABERLE İLGİLİ YAZILARI OKURKEN VEYA VİDEOLARI İZLERKEN GÖZLERİMİZ YAŞARARAK. Erkek olmaktan mı utanayım ? Türkiye’de yaşamak tan mı ? Hala bı olanları normal sayanlarla aynı havayı solumaktan mı iğreneyim ? İÇİM SIKKIN.KIRGIN.BIKKIN.ÖFKELİ. İşte o yüzdendir ki bugün futbol yok. Ne Fenerbahçe’min 5 gollü müthiş galibiyetine övgü , Ne Beşiktaş’ın son dakikada şaibeli bir penaltı ile maç almasına ELEŞTİRİM var bugün. Kusuruma bakmayın. FUTBOL HAYATIN ÇOK ÖNEMLİ BİR PARÇASI AMA FUTBOLDAN ÖNEMLİ ŞEYLER DE var BU HAYATTA !!!

İngiltere’de parkta gece yarısı yalnız yürüyen bir kızı korkutan bir adama mahkeme heyeti tam 7 Yıl 7 gün HAPİS cezası verir. Mahkeme başkanına SANIK avukatı sertçe çıkışır ! bu karar adil değil. Hem sadece korkuttu. Ardından da etraftakiler zaten müvekkilimi yakaladılar, diye isyan eder. mahkeme başkanının cevabı ders niteliğindedir. O 7 gün, zaten bahsettiğiniz suçunun cezası olarak verildi , 7 YIL ise İNGİLİZ kızlarının gece yarısı parklarda dolaşma özgürlüğünü elinden aldığı için verildi der. İşte bu konunu asıl irdelenmesi gereken yönü bu. Hangi anne baba kızını içi ferah bir yere yollayabiliyor artık.Gönlü rahat bir şekilde merak etmeden ? sorarım size? Karanlık sokaklardan geçemeyen , yanlarında erkek olmadan yola çıkamayan , bindiği taksinin plakasını arkadaşına mesaj atan , belli bir saatten sonra evden çıkamayan , eve gelen paket servisini bile alırken evde yalnız değilmiş gibi bir hava yaratmaya çalışan KZILAR, KADINLARLA beraber yaşamamız TOPLUMSAL bir ayıbımızdır. Yaşanan olay ise.BİR SAPIKLIK , CANAVARLIK , PSİKOPATLIK ve ALLAHSIZLIKTIR …AMA bireyseldir. LAKİN DEVAMINDA YAPILAN YORUMLAR.Hatta ismini anmak istemediğim bazı AKILSIZLARIN yok mini etek , yok gece yarısı tek başınaymış vs. vs. gibi yorumları toplum olarak nasıl CAHİL nasıl GERİ KAFALI nasıl APTAL olduğumuzun açık seçik göstergesidir.

Maalesef bu yaşananlar da unutulacak. Tıpkı MARDİN’de 13 yaşındaki kıza toplu tecavüz eden 33 kişinin ufak cezalarla yırtması , Siirt’te 14 yaşındaki 8 erkek çocuğun 2 ve 3 yaşındaki 2 bebeğe tecavüz ederk öldürmesi ve 18 yaş altı indirimi alması , 13 yaşındaki engelli kıza bir akp ilçe başkanının tecavüz etmesi , bir sağıpın 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip öldürmesi , 12 yaşındaki çocuğa bir İslami yazarın tecavüz etmesi ,44 gün boyunca Balıkesir’de engelli bir kıza 3 bakıcının hastanede tecavüz etmesi , Adana’da 16 yaşındaki kıza 3 polisin yardım bahanesi ile tecavüz etmesi , Diyarbakır’da 3 polisin bir kıza defalarca toplu tecavüzü gibi…Bu da internette arama motorlarında ,polisin tozlu suç dosyaları raflarında , gazetelerin 15-16 şubat manşetlerinde kalacak ama aklımızdan ta ki bir diğer VAHŞET yaşanana kadar çıkacak MAALESEF unutulacak son 5 yılda 100.000 e yakın ülkemizde tecavüz ve taciz vakası yaşanırken bunların %40’ı savcılığa şikayette bile bulunmayan bayanlar idi.Çünkü toplumdan ve baskıdan çekindiler. Zaten suçlu bulunan 8.000 kişiden 3.000 i mahkemeden beraat etti. Biz böyle adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz. Kendimiz de o annenin karnından çıktığımızı unutmayalım. Cennet analarımızın ayakları altındadır gibi muhteşem bir felsefesi olan bir dine sahip olarak lütfen dinimizi saçma sapan şeriatçı düşüncelerle kirletmeyelim. O masum kızın hayalleri vardı. O kıza bu dünyada CEHENNEMİ yaşatanlar artık 5-10 yıl yatıp toplumun içine salıverilmemeliler. ben artıkı İDAM CEZASI geri gelsin istiyorum. O gencecik yavrunun günahı hepimizin aslında.Toplum olarak artık daha duyarlı olalım. Bir baklava veya ekmek çalan küçük çocuğa yıllarca hapis cezası veren hakimler bu ALLAHSIZLIĞA , en korkutucu filmlerde bile görülmemiş vahşetliğe sahip CANİLİĞE nasıl bir cezayı REVA görecekler ki ? Bunun tek karşılığı İDAMDIR. O da yetmez ama İDAMDIR. Başka ÖZGECAN’lar ölmesin. Bu artık bir MİLAD olsun. ALLAH BÜYÜK KUDRETİ İLE O SAPIKLARA EN BÜYÜK CEZAYI YAŞATIRKEN , O ACILI ANNE BABAYA DA EN BÜYÜK SABIRLARI VERSİN …

Özgecan’ımızın cenazesinde erkeklere tabuta omuz verme izni vermeyen tüm kadınlara helal olsun , bu ayıp da tüm adam olan erkeklere ders olsun.

BUGÜN FUTBOL YOK...

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol