Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi? 27.04.2025
Fenerbahçe’ye yakışan budur - Halil Özer
Enteresandır, sahada İrfan Can dışında itiraz eden, isyan eden oyuncu yok. Hakem zaten facia. Yardımcı hakemler keza öyle. Hakkını arayan yok. Sadece İrfan orada. İşte Türk oyuncular bu yüzden önemli. Ve Mourinho bunu sezon boyunca anlayamadı.
2. yarı ise bambaşka bir Fenerbahçe vardı. Mourinho çift forvete dönünce pozisyonlarda gelmeye başladı. Portekizli teknik adam, akıllı bir kararla İsmail’i oyundan çekti, En Nesyri’yi aldı. Hal böyle olunca da ev sahibi takımın dengesi bozuldu.Her topu Fenerbahçe almaya başladı. Tabii Talisca’nın orta alana çekilmesi, pas trafiğinin kalitesini de arttırdı. Fred daha çok sahne almaya başladı. Kısacası Fenerbahçe ağır bir üstünlük kurdu.
Sonuç olarak Fenerbahçe, ilk yarı değil ama 2. yarıdaki etkili ve kendine yakışan futbolla maçı söktü aldı. (MİLLİYET) |