Ogün Temizkanoğlu: "Jesus'un merhameti yok"
30.10.2022

1/8
OGÜN TEMİZKANOĞLU'NUN SÖZLERİ!
Ogün Temizkanoğlu, Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u 5-2 mağlup ettiği maçın ardından TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

2/8
“JESUS'UN ACIMASI YOK“
Jorge Jesus'un acıması yok kimseye. Ne kendi oyuncularına ne de rakibe... Sürekli kazanarak ddevam etmek istiyor. Bu rotasyon içinde en verimli oyunculardan yararlanmaya çalışıyor. Kötü oyuncuların da gözünün yaşına bakmıyor.

3/8
“DÜŞÜK TEMPOYLA BAŞLADI“
Jesus, yapılan basit hatalardan dolayı bu kadar hareketliydi kenarda. Fenerbahçe düşük tempoyla başladı maça. Hafta içi oynadığı maçtan dolayı da yorgun olması ve bu şekilde oynaması normal. Ayrıca Fenerbahçeli oyuncular artık kendini rakibe göre ayarlamaya başladı. Çok kısa bir süre içinde dönebiliyorlar.

4/8
“BU MAÇ 5'E GİDER DEDİM“
3-2 olduğunda ben bu maç 5'e doğru gider dedim. Çünkü rakip artık risk alacaktı ve Fenerbahçe'de tempoyu artıracaktı. Oyuncu bazlı baktığımızda Emre Mor çok fazla efor sarfetti.

5/8
“PANİK VE TELAŞ YOK“
Jesus'un kaç haftadır söylediği bir şeydir oyunculara destek verilmesi. Fenerbehçeli futbolcuların panik ve telaşlı bir görüntüsü yok. Bu takımın neler yapabileceğini herkes tahmin edebiliyor.

6/8
“FENERBAHÇE RİSKLİ OYNUYOR“
Fenerbahçe'nin riskli bir futbol tercihi devam ediyor. Defans bloğunun orta saha çizgisine kadar gelmesi sıkıntılı. İstanbulspor pozisyona girmeden 2 gol buldu. Forvette problem yaşamıyor ama defanstaki ağır oyunculardan dolayı bu pozisyonları veriyor. Skor geldiği zaman bunlar konuşmuyor.

7/8
“RENNES MAÇINDA CEZA KESTİLER“
Başakşehir maçında da böyle oldu. Rennes maçında bunun cezasını kestiler. İstanbulspor kendi halinde mütevazi bir takım orta sahanın gücünü Fenerbahçe elinde tutabilirdi.

8/8
“EMRE MOR ZEVK VERİYOR“
Emre Mor çok zevk veren bir oyuncu. Bunu kendisi de gösterdi. 11'de olmam gerektiğini düşünüyor. Ligimizde dikine giden ender bir futbolcu. Altay için protesto değil destek gerekiyor dedi Jesus. Ama bunu isterken de bunun karşılığını vermen gerekiyor. İkinci goldeki hatayı yapmayacaksın. İlk gol neyse ama ikinci golde hatalı çıkış yapıyor. Bir milli takım kalecisine yakışmayacak bir hataydı.


Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow

Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow

Jose Mourinho'dan sert uyarı!

Arrow

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye karşı ilk maçı!

Arrow

Fenerbahçe'de gözler Edin Dzeko'da!

Arrow

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor: Sebastian Szymanski

Arrow

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Serhat Akın'a yapılan saldırı hakkında açıklama

Arrow

29 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.