Fenerbahçe yeni Heung Min-Son'u buldu
26.10.2022

1/5
YENİ KORELİ BULUNDU
Güney Kore pazarına açılma hedefinden vazgeçmeyen Fenerbahçe 20 yaşındaki futbolcu Hjun-Jun Yang'ı kadrosuna katmak istiyor. (Takvim)

2/5
MIN-JAE'NİN ARDINDAN YENİ İSİM
Son yılların en etkileyici sezon başlangıçlarından birisine imza atan Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon başında transfer edilen ve ardından 18 milyon euro karşılığında Napoli'ye satılan Kim Min Jae'nin müthiş performansı sonrası Uzakdoğu'ya gözünü dikmişti.

3/5
ÇOK SAYIDA İSİM GÖZLEM ALTINDA
Scout ekibinin bu alanda çalışmalar yaptığı ve yönetimin çok sayıda ismi gözlem altına aldığı belirtiliyordu. Bu isimlerden birisi Hjun-Jun Yang. Gengwon FC takımında forma giyen 20 yaşındaki futbolcu her iki kanatta ve forvette görev yapıyor. Bu sezon 38 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Hjun-Jun Yang ülke futbolunun en önemli yıldızı Heung-Min Son'a benzetiliyor. Genç yıldızı Avrupa'dan çok sayıda kulübün yakından izlediği ve önümüzdeki sezon başında bir kulübe transferinin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

4/5
KIM MIN JAE FAKTÖRÜ ÖNEMLİ
Fenerbahçe yönetiminin geleceği çok parlak olan Hjun-Jun Yang'la temaslara önhümüzdeki günlerde başlayacağı belirtiliyor. Kim Min Jae'nin Fenerbahçe'de oynaması ve ardından büyük bir sıçrama yapmasının, bu transferde olumlu bir etken olacağı da gelen bilgiler arasında.

5/5
KORE'DE SON SEZONU
Hücumun her bölgesinde oynayabilen Hjun-Jun Yang iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanıyor. Genç yıldızın önümüzdeki sezon kariyerini Avrupa'da sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow

Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow

Jose Mourinho'dan sert uyarı!

Arrow

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye karşı ilk maçı!

Arrow

Fenerbahçe'de gözler Edin Dzeko'da!

Arrow

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor: Sebastian Szymanski

Arrow

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Serhat Akın'a yapılan saldırı hakkında açıklama

Arrow

29 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.