Kemal Aslan: "Jorge Jesus bir psikolog gibi"
23.10.2022

1/10
KEMAL ASLAN'IN SÖZLERİ!
Kemal Aslan Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği maçın ardından TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

2/10
“SATRANCIN GALİBİ JESUS“
Muhteşem bir taktiksel oyun izledik. Jesus ve Emre Belözoğlu birbirlerini tarttılar. İlk yarıya baktığımızda dikey oynamayı seven Fenerbahçe ile yatay oyunu seçip rakibine zorluk çıkarmak isteyen bir Başakşehir vardı. Bu satranç oyununu Jorge Jesus kazandı. Oyuncu değişiklikleriyle, oyuna dokunuşlarıyla Fenerbahçe'ye 3 puanı kazandırdı.

3/10
“2-3 NET FIRSATI KAÇIRDI“
Başakşehir genelde 4-1-4-1'le rakibini karşılıyor. Takım halinde iyi savunma yapan bir takım. Traore bu maç gününde olsa belki Başakşehir gol de bulabilirdi. 2-3 tane net gol fırsatını değerlendiremedi.

4/10
“İSTEDİĞİ BASKIYI KURMAYA BAŞLADI“
Rossi, Pedro ve Emre Mor'un oyuna dahil olmasıyla Fenerbahçe ön tarafta istediği baskıyı daha rahat kurmaya başladı. Bunu Beşiktaş maçında da yaptı ama o zaman golü bulamadı. Fenerbahçe ligde ilk kez tek golle kazandı.

5/10
“EMRE BUNU HEP YAPIYOR“
Fenerbahçe ilk yarı istediklerini 20. dakikadan sonra yapmaya başladı. Bunun sebebi Başakşehir'in takım savunmasını çok iyi yapmasından kaynaklanıyor. Başakşehir iki stoperi açarak Fenerbahçe'nin baskısını kırmaya çalıştı. Bunu Emre Belözoğlu hep yapıyor.

6/10
“BIGLIA İLE İSTEDİĞİNİ YAPARSIN“
Biglia gibi bir oyuncun varsa orta sahada istediğiniz oyunu çok rahat oynayabiliyorsunuz. Başakşehir, Okaka ile birlikte Fenerbahçe baskısını kırmaya çalıştı. Okaka'nın ön tarafta etkili olduğu dakikalarda Fenerbahçe takımına zorlu anlar yaşattı. Sahipsiz topları Fenerbahçe almaya başaladıktan sonra oyuna etki etmeye başladı.

7/10
“KIRILMA ANI ARAO'NUN GİRMESİ“
Oyunun kırılma anı bana göre İsmail'in sakatlığından sonra Willian Arao'nun oyuna girmesiydi. Arao oyuna girdikten sonra Fenerbahçe ön tarafta daha etkili olmaya başladı. İsmail son 8-10 günde 3-4 tane maç oynadı. Bazı oyuncuların üzerinde inanılmaz yük var.

8/10
“BÜYÜK TAKIM REAKSİYONU GÖSTERDİ“
Her zaman konuştuğumuz Altay Bayındır büyük takım reaksiyonu gösterdi. Çok kötü olabilir ama 1 tane kurtarıyorsunuz ve maç geliyor. Bugün Fenerbahçe tribünleri maçı çok tedirgin izliyordu ama 60. dakikadan itibaren taraftar da oyunun içine girmeye başladı. Faulleri vermeyen hakem taraftarı da oyuna aldı.

9/10
“ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN“
Fenerbahçe Dünya Kupası arası öncesi çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Hafta içi de bir Avrupa Ligi maçı var. Onu da kazandıktan sonra Dünya Kupası arasına lider girecek bir pozisyona geldi.

10/10
“JORGE JESUS PSİKOLOG OLDU“
“Benim dikkatimi çeken şey Fenerbahçe'de şu; özellikle 2-3 hafta öncesine kadar Fenerbahçe maçları öncesi taraftarlarda bir gerginlik, tedirginlik olurdu. Etrafınızdaki Fenerbahçelilere bakın o gerginlik gitti. Herkes inanılmaz güveniyor takımına. Jorge Jesus bir psikolog gibi oldu. Camiayı terapi ediyor.“


Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow

Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.