Gustavo Henrique'de mutlu son yakın
21.10.2022

1/6
HENRIQUE'DE MUTLU SON
Fenerbahçe'nin sezon başında Flamengo'dan kiraladığı Gustavo Henrique'nin bonservisinin alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2/6
TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU
Sezon başında Jorge Jesus'un talebiyle Flamengo'dan kiraladığı Gustavo Henrique performansıyla taraftarın sevgilisi olmayı başardı.

3/6
1.4 MİLYON EUROYA KİRALANDI
Brezilya ekibiyle 31 Aralık 2023'e kadar sözleşmesi olan 29 yaşındaki stoper, 1.4 milyon euroya bir yıllığına kiralanmıştı. Sarı-lacivertlilerin Brezilya kulübü ile yaptığı anlaşmadaki önemli bir detaya ulaşıldı.

4/6
BONSERVİSİ ALINACAK
Gustavo Henrique'nin sözleşmesinde “20 maç ilk 11 oynarsa Fenerbahçe bonservisini zorunlu olarak alacak“ maddesi bulunuyor.

5/6
SAKATLIĞI NÜKSEDERSE MADDE DEVRE DIŞI
Futbolcu, sarı-lacivertli forma ile 15 resmi maça çıkarken Avrupa Ligi'ndeki 4 karşılaşmanın tamamında 90 dakika sahada kaldı. Avrupa Ligi elemelerindeki 4 maçın 2'sinde 90'ar dakika ter döktü.

6/6
7 MAÇ KALDI
Süper Lig'de ise 7 karşılaşmada oynayıp hepsinde 90 dakika mücadele etti. Yani şimdiden 13 karşılaşmaya ilk 11 çıktı. Sözleşmedeki maddenin devreye girmesi için 7 maç kaldı. Kontratta ayrıca Flamengo'da daha önce yaşadığı sakatlık tekrarlanırsa, zorunlu alma maddesinin ortadan kalkacağı da bulunuyor. (Sabah)


Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow

Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.