Yazarlardan Fenerbahçe yorumları: "Rekoru Jesus kırar"
20.10.2022

1/7
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Sabah yazarları, Süper Lig'de 28 kez rakip fileleri havalandırıp bu konuda zirvede yer alan Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmeler...

2/7
“TAKIM SAVUNMASINDA SIKINTI YAŞIYORLAR

SORU: Fenerbahçe, 1988- 1989 sezonundaki 103 gollük rekoru kırabilir mi?

ÖMER ÜRÜNDÜL: Şu andaki tabloya baktığımızda Jorge Jesus liderliğinde Fenerbahçe'nin gol oranı oldukça yüksek bir seviyede (3.11) seyrediyor. Sürekli gol atıyorlar ama takım savunmasında birtakım sıkıntılar yaşıyorlar.

3/7
“REKOR KOLAY DEĞİL“

ÖMER ÜRÜNDÜL: Defansın önde yakalanmasından dolayı bazı maçlarda problem yaşamazlarsa bu gol oranı belli bir ölçüye kadar devam eder. Ancak her şeye rağmen 1988-89 sezonundaki 103 gollük rekor hiç kolay gözükmüyor.

4/7
“TÜM TAKIM OLARAK ÜRETİYORLAR“

GÜRCAN BİLGİÇ: 19 resmi maçlık sürece bakarsanız rekorun kırılması lazım. Çünkü her maç birbirine benzer performanslar üretiyorlar, çok pozisyonlara giriyorlar, takım olarak çok istekliler ve gol sayısı oyunculara bölünüyor. Bir iki isim üstünden değil, tüm takım olarak üretiyorlar.

5/7
“BUNU JESUS YAPAR“

GÜRCAN BİLGİÇ: Kış döneminde, sahalar ağırlaşınca aynı grafik devam eder mi bunu görmek lazım. 100 golü aşmak kolay değil. Eğer rekor kırılacaksa bunu Jesus ve ekibi yapar.

6/7
“İKİNCİ YARI İŞ ZORLAŞIR“

ALİ GÜLTİKEN: Sezon uzun bir maraton. Şu anda yapabilir gibi gözüküyor ama ligin ikinci yarısında işler zorlaşıyor. O zaman düşme ve şampiyonluk süreçleri yakınlaştığı için maçların zorluk dereceleri artıyor. Skor elde etmek kolay olmuyor. Bu da gol sayısına etki edebiliyor.

7/7
“FENERBAHÇE ADINA GÜZEL“

ALİ GÜLTİKEN: Bu tempo Fenerbahçe adına güzel. Bütün oyuncuların işin içine katılmış olması herkesi hazır hale getirdi. Bu da sonuçlara çok net yansıyor.


Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow

Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.