Spor yazarlarından Fenerbahçe yorumları
18.10.2022

1/14
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Spor yazarları, deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 yenen Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Yazar görüşlerinin tamamını, paragraf sonunda ismi verilen gazeteyi satın alarak okuyabilirsiniz.

2/14
“LİGİN GİZLİ LİDERİ“
Maç yoğunluğu takımı çok yıpratmış, bu kadar düşük pas yüzdesiyle hiç oynamamışlardı. İkinci yarıdaki Jesus hamleleri de bu sıkıntının farkında olarak yapıldı. Skoru eline alıp, maçı kazanarak bitirmek ve haftanın kazançlısı olmak Fenerbahçe'ye nasip oldu. Maç eksiğiyle ikinci sıradalar, ligin gizli lideri durumundalar. Hafta içini maçsız geçirip, dinlenme ve iyileşme fırsatı da bulacaklar. (GÜRCAN BİLGİÇ/FOTOMAÇ)

3/14
“EZBERLERİ BOZMAYA DEVAM EDİYOR“
Oyunun durduğu bir anda sol kanat bek Ferdi ve sol stoper Szalai’yi yanına çağıran Jesus, nasıl bir uyarıda bulunduysa o bölgedeki kanayan yaraya pansuman yapmayı başardı. Rüzgâr hafifledi. Oyunun ofansif tarafındaysa Fenerbahçe’nin deyim yerindeyse vitesi artırmadan maçı kazandığını söyleyebiliriz sanırım. Larnaka’dan sonra Ankara’da da merkezde oynayan Lincoln’ün gösterişsiz katkıları sürüyor. İlk golde faulü aldı, frikiği kullandı. İkinci golü getiren topu da o kazandı. Fenerbahçe, Jorge Jesus’la üç aylık süreçte Türk spor medyasının tüm ezberlerini bozmaya devam ediyor. (UĞUR MELEKE/HÜRRİYET)

4/14
“İLK GOL İPTAL EDİLMELİYDİ“
F.Bahçe, görüntüsü, kadro derinliği ve disiplini ile önemli bir favori haline geldi. Bu her geçen gün biraz daha kendini belli ediyor. Hakem Halil Umut Meler, Türk futbolu için büyük tehlike. İlk yarıda verdiği tüm kararlar yanlış. Batshuayi'nin ilk golünde mutlak bir taban var. Tehlikeli hareketten gol iptal edilmeliydi. Bir hava topunda İrfan Can dirseğini silah gibi kullanıyor. En az sarı kart. Bırakın kartı faul bile vermiyor. İkinci yarıda yine İrfan Can, Tolga'nın diz kapağının yanına tabanla basıyor. Mutlak kırmızı olmalı. Ama maalesef yine faul bile yok. Halil Umut Meler dün gece gösterdi ki Türk futbolu için büyük tehlike. (AHMET ÇAKAR/SABAH)

5/14
“JESUS'A TAVSİYEM: BU İKİLİYİ BOZMA“
Batshuayi oyunun başında attığı gol dışında sahada yoktu. Valencia da çıkmadan kaçırdığı bir gol dışında hiçbir şey yapmadı. Altay yaptırdığı 2 gereksiz penaltı sonrası bir ders çıkarmış olacak ki dün benzer bir pozisyonda rakibin ayaklarına atlamadı. Vasatın üstüne çıkan 3 isim sayabilirim: Osayi, Ferdi ve Lincoln. Bir de kısa süre oynamasına rağmen attığı golden bağımsız olarak Rossi olumlu hareketler sergiledi. Jesus'a tavsiyem Crespo ve İsmail ikilisini bozmaması. (ÖMER ÜRÜNDÜL/SABAH)

6/14
“HAFTANIN VURGUNU“
Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un yaralandığı, Galatasaray’ın ağır darbe aldığı bir haftada, Fenerbahçe en iyi maçını oynamadı ama dokuz haftanın en önemli, en kazançlı, 3 puandan çok daha fazlası olan bir galibiyet aldı. Bunun adına “haftanın vurgunu” denir...(ŞANSAL BÜYÜKA/MİLLİYET)

7/14
“DÜNKÜ F.BAHÇE İLE GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL“
İkinci yarıda Jorge Jesus, “futbol aynı zamanda izleyene keyif vermeli” sözünü hatırlamış olmalı ki, ileride top tutabilecek Pedro’yu alıp Batshuayi’i çıkardı. Uzun toplarda rakip stoperler arasında ezilen Valencia’nın yerine Rossi’yi, çok çalışıp yorulan İrfan Can’ın yerine en baştan beri boşladığı orta sahayı rakipten geri almak için İsmail’i koydu. Aslında maç Arda’yı istiyordu o sırada.Altı eksikle eli dara giren Jesus, maçın son dakikalarını elindeki bilgisayarda hesap kitap yaparak geçirirken Rossi ile üçüncü gol gelince olay bitti. Önemli olan Ekim ayını kazanarak bitirmek… Başakşehir ve Rennes maçlarını dünkü Fenerbahçe ile geçmek mümkün değil çünkü. (ERCAN GÜVEN/MİLLİYET)

8/14
“İŞİN KAYMAĞI OLDU“
İkinci yarı daha derli toplu bir Fenerbahçe izledik. İlk yarıdaki geniş boşlukları ve rakibe kolay fırsatları veren bir takım görüntüsü yoktu. Skoru alan ve korumak düşüncesinde olan Fenerbahçe'nin bu konuda gayet başarılı bir görüntü ortaya koyduğunu söylemek lazım. Son dakikada Rossi ile gelen gol de işin kaymağı oldu. Ankara'dan alınan bu puanlar aslında Fenerbahçe'nin ligin gizli lideri olduğunu da ortaya koyuyor. Adana Demirspor'dan 1 maç daha az oynayan Kanarya, Başakşehir'e de averaj üstünlüğü sağlamış durumda. Bu tablo kuşkusuz Fenerbahçeliler'in hoşuna giden bir durum. (ENGİN VEREL/AKŞAM)

9/14
“DOLUDİZGİN DEVAM“
F.Bahçe geniş kadrosunun avantajını böylesine zorlu maçlarda kullanıyor. Takımın fizik kalitesi üst seviyede söyleyelim. Ferdi’yi yine çok beğendim, bir maç sağda, diğerinde solda hep yüksek performansla oynuyor. İrfan Can son maçlarda toparlandı, gollerini atıyor. Başkent virajından 3 puanı alan F.Bahçe, yoğun maç takviminde yoluna doludizgin devam ediyor. (HİLMİ TÜRKAY/CUMHURİYET)

10/14
“TARİHTE BÖYLE BİR ŞEY YOK“
İrfan Can ligde 4 maça çıkmış, Rossi 3 maça çıkmış, Valencia Avrupa'da 3 maçına çıkmış... Bu takıma 3 günde bir maç oynuyor demek mümkün mü? Bu oyuncuların hepsi iyi sezon geçiriyor bir de. Oyuna giren hiçbir oyuncuda da bir problem yok. Böyle bir rotasyon 1923 yılından beri görülmüş müdür Türkiye'de? (RIDVAN DİLMEN)

11/14
“BATSHUAYI'Yİ NEDEN İSTEDİĞİNİ GÖRDÜK“
Rahat bir galibiyet aldı Fenerbahçe. Geçen seneki eleştirilerden sonra Batshuayi bugün 5'te 4 yapıyor. Jesus'un onu neden bu kadar istediğini de gördük, haklı çıktı. Fenerbahçe kimle oynarsa oynasın yoluna devam ediyor. (ELVIR BALIC)

12/14
“JESUS'A BİR KAMERA SABİTLENSİN“
Geçen senenin en önemlilerinden Zajc'tan bu yıl faydalanmıyor Fenerbahçe. Ben ona da sıra geleceğini düşünüyorum. Fenomen hocalar bazen oynatmayarak da mesaj verirler. Jesus'a kamera dönsün de görelim istiyoruz yani, bir kamera sabitlesin mesela Jesus için yayıncı kuruluş, önemli detay ben izlerim yani. (TÜMER METİN)

13/14
“FENERBAHÇE AKILLI OYNADI“
Ömer hocanın oynattığı oyunu beğeniyorum. Kadro kalitesi de fena değil. Kaleye direkt giden oyuncuları var. Taylan, Emre büyük takım oyuncusu. Ankaragücü'nün ileride toparlayacağını düşünüyorum ama bugün skor üstünlüğünü eline geçirdikten sonra akıllı oynayan Fenerbahçe vardı. (NECATİ ATEŞ)

14/14
“SON DAKİKADA BİLE MAÇI YAŞIYOR“
Son dakika olmuş, Jesus kenarda son dakikada taktik yapıyor. Maçı yaşıyor resmen. Arda girerken onu yaptı demek ki, maç biterken taktik tahtasının başındaydı. İnanılmaz bir tutkusu var. (NİHAT KAHVECİ)


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.