İlker Yağcıoğlu: "Maçı bırakıp Arda'yı izledik"
14.10.2022

1/5
İLKER YAĞCIOĞLU'NDA YORUMLAR
Spor yazarı İlker Yağıcoğlu, AEK Larnaca - Fenerbahçe maçının ardından Takvim Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirmelerde bulundu.

2/5
“MAÇI BIRAKIP ARDA'YI İZLEDİM“
AEK Larnaca deplasmanından Fenerbahçe 3 puanla dönerek grubunda ilk ikiyi garantiledi. Genel olarak oyun da tatmin ediciydi. Ama itiraf etmeliyim ki Arda'yı ilk 11'de görünce takımı bir tarafa bırakıp onu izledim.

3/5
“İLK YARININ EN İYİSİYDİ“
İlk 45 dakika bittiğinde maçın istatistiklerine göz gezdirdim. Arda'nın sahanın en başarılı oyuncusu olduğunu gördüm. Sahanın Serdar'dan sonra, ki stoper olduğu için normaldir, en çok topla buluşan oyuncusu Arda'ydı.

4/5
“HOCANIN İSTEDİKLERİNİ YAPIYOR“
Yüzde 95 pas isabetiyle oynadı. 16 ikili mücadeleye girip yarısını kazanmış. Fenerbahçe'nin en çok ikili mücadeleye giren oyuncusu olmuş. Rakipten de 3 top kapmış. Yani işin savunma tarafında da Jesus'un istediklerini yavaş yavaş yerine getiren bir Arda izledik. Bu durum bence gecenin en sevindirici tarafı.

5/5
“ALTAY YİNE MALZEME VERDİ“
Son maçta çok ağır eleştiriler alan Altay'ın bu maçta da penaltı yaptırması onun adına talihsizlikti. Kendisini eleştirmek için fırsat bekleyenler maalesef yine malzeme buldu. Altay konusunda şunu söyleyebilirim. Çok genç yaşında Fenerbahçe kalesini devraldı, bu takımın kaptanı oldu. Ve kesinlikle çok iyi bir kaleci. Geçen sezon oynadığı maçları kimse unutmasın.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.