Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha! Mesut Özil sonrası vedalar hız kazanıyor...
17.07.2022

1/9
Renklerine 5 yeni ismi bağlayan ve 3 futbolcu için daha görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de yönetim, 35'i bulan oyuncu sayısını düşürmek için çalışıyor. Takımdan ayrılması en kuvvetli isim Kim Min-Jae olurken, ayrılmasına öncelik verilen 3 isim belli oldu. Sarı-lacivertlilerin 3 ismine gelen teklifler ortaya çıkarken, Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde bu ayrılıkları netleştirmesi bekleniyor. İşte yaşanan gelişmeler...

2/9
Transferde doludizgin giden ve şu ana kadar renklerine 5 yeni ismi bağlayan Fenerbahçe'de kadro iyice şişti.

3/9
Oyuncu sayısı 35'e çıkan ve 3 transfer için daha arayışlarını sürdüren sarı-lacivertlilerde; Kim, Gustavo, Tisserand, Caulker, Lemos, Nazım, Samatta, Meyer ve Tiago UEFA'ya bildirilen listeye alınmadı.

4/9
Kim Min-Jae'nin Rennes ya da Napoli'ye transferinin kısa sürede bitmesi beklenirken, Güney Koreli stoper dışında takımdan en kısa sürede ayrılması beklenen 3 isim de netleşti.

5/9
MALİYETLERİ 140 MİLYON TL

Gözler tamamen gönderilecek oyunculara çevrilirken teknik direktör Jorge Jesus tarafından düşünülmeyen ve bir yıllık maliyeti 8 milyon Euro'yu (140 milyon TL) bulan Tisserand, Samatta ve Gustavo'ya talipler olduğu öğrenildi.

6/9
UDİNESE İSTANBUL'A GELECEK

İtalyan ekibi Udinese'nin Tisserand için istekli olduğu ve yöneticilerin transferi bitirmek amacıyla yakın zamanda İstanbul'a geleceği kaydedildi.

7/9
SAMATTA'YA KIZILYILDIZ KANCASI

6 milyon Euro'ya alınan ancak beklentilerin altında kalan Samatta'yı ise Kızılyıldız maaşının büyük bölümünü karşılayarak kiralamak istiyor.

8/9
Takımın en çok kazanan isimleri arasında yer alan Brezilyalı orta saha Gustavo'ya da ülkesinden Botafogo talip oldu.

9/9
Fenerbahçe bu 3 oyuncunun ayrılığını kısa sürede gerçekleştirip hem kontenjanını rahatlatmak hem de transferde alan yaratmayı planlıyor.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.