Fenerbahçe'de son forvet adayı Simon Banza!
23.06.2022

1/4
Yeni sezonda Jorge Jesus önderliğinde 3 kulvarda mücadele edecek verecek olan Fenerbahçe, hazırlık kampına yeni transferlerini yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. Golcü arayışlarına devam eden sarı lacivertliler, Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicão'da forma giyen Simon Banza'yı gündemine aldı. İşte tüm detaylar...

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe 'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Portekiz geçmişi olan isimlere yönelen Fenerbahçe'de geride kalan sezonu Famalicao'da geçiren Simon Banza için de girişimler sürüyor.

2/4
Allez Lens'un haberine göre Simon Banza, bonservisinin bulunduğu Lens'tan ayrılmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki forvet için bir Portekiz kulübü, bir MLS kulübü, İspanya'dan Real Zaragoza ve Türkiye'den de Fenerbahçe'nin devrede oldukları aktarılıyor.

3/4
Lens, Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için 5 milyon euro bonservis talep ediyor. Banza'nın takımda kalması için sözleşme yenilemesi gerektiği ve bunun şu an için pek muhtemel görünmediği ifade ediliyor.

4/4
Geçtiğimiz sezon Portekiz'de Famalicao ile 28 lig maçına çıkan Fransız forvet; 12 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlamıştı. (Fanatik)


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.