Kim Min-Jae'de mutlu son yakın
22.06.2022

1/7
Fenerbahçe’de herkesin merakla beklediği Kim Min-Jae konusunda mutlu sona artık çok yaklaşıldı. Geçen sezon gösterdiği performansla sarı-lacivertli camiayı ve tüm futbol kamuoyunu kendisine hayran bırakan Güney Koreli stoper, 2022-23 sezonunda da Fenerbahçe forması giyecek. (Milliyet - Celal Umut Eren)

2/7
JORGE JESUS FAKTÖRÜ

Buradaki en önemli faktör teknik direktör Jorge Jesus oldu. Portekizli çalıştırıcının göreve geldiği günden bu yana Kim’in kalması konusunda ısrarcı olması ve oyuncusuyla daha Türkiye’ye gelmeden evvel telefonda yaptığı görüşme etkisini gösterdi. 68 yaşındaki teknik direktör, Kim Min Jae ile yaptığı konuşmada kendisini çok beğendiğini, sisteminde özel bir yere ait olduğunu ve mutlaka çalışmak istediğini iletti.

3/7
DÜNYA KUPASI DETAYI

24 yaşındaki futbolcu da zaten tanıdığı ünlü hocadan duyduğu bu övgüler ve ilgili yaklaşması sonrası olumlu yönde etkilendi. Jorge Jesus ve Kim Min Jae’nin ortak payda da buluştuğu diğer konu ise 21 Kasım’da başlayacak 2022 Dünya Kupası oldu. Hem Jesus hem Kim, Katar’daki dev turnuvaya Fenerbahçe’den gitmesinin kariyeri açısından daha doğru olacağını görüştü. Kim’in özellikle Dünya Kupası’nı atlattıktan sonra kariyerine yön vermeye daha sıcak baktığı ifade edildi.

4/7
KULÜP MENFAATLERİ DÜŞÜNÜLECEK

Ancak sezon öncesindeki bu süreçte Kim Min-Jae’ye Avrupa’dan önemli bir lig ve kulüpten reddedilemeyecek, astronomik bir teklif gelir ve serbest kalma bedeli direkt olarak ödenirse ayrılık durumu değerlendirmeye alınacak. Zira kulübün menfaatleri de göz ardı edilmeyecek.

5/7
JESUS SAKATLIĞINI SORDU

Ayrıca Jorge Jesus’un sürekli olarak Kim Min Jae’nin geçen sezondan kalan sakatlığını sorduğu, düzenli bilgi aldığı ve oyuncusunun Güney Kore’de nasıl bir bireysel program uyguladığını öğrendiği de aktarıldı.

6/7
ANALİZİ VE RAPORU HAZIR

Jorge Jesus’un teknik ekibi de Kim Min Jae konusunda olumlu rapor hazırladı. Kim’in geçen sezon Fenerbahçe’deki maçlarına göre bir analiz ve rapor düzenlendi. Güney Koreli savunmacının performansı Jorge Jesus’a tüm detaylarıyla iletildi. Jesus’un da zaten kendisinin izleyip beğendiği başarılı stoper şimdiden takımın olmazsa olmazlarından.

7/7
BAŞKAN İLE DE GÖRÜŞECEK

25 yaşındaki futbolcu, Başkan Ali Koç ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Başkanın da kritik sezon öncesi kendisini kaybetmek istemediklerini Güney Koreli yıldıza ileteceği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon başında Çin ekibi BJ Guoan'dan 3 milyon euro bonservisle transfer edilen ve yıllık 3 milyon euro kazanan Kim'e, Başkan Ali Koç'un sözleşmesinde düzeltme yapmayı dahi teklif edeceği gelen bilgiler arasında.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.