Ozan Tufan transfer oldu! İşte yeni takımı...
21.06.2022

1/14
Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu. Jorge Jesus'un da kadroda düşünmediği Ozan Tufan'ın nereye gideceği merak ediliyordu. İngilizler yeni takımını resmen açıkladı. Ozan Tufan'ın kısa süre içerisinde imza atması bekleniyor. Ozan'ın alacağı maaş da belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

2/14
Yeni teknik direktör Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte transferde atağa kalkan Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

3/14
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun ortasında kiralık olarak gittiği Watford'dan geri dönen ve daha sonra Mesut Özil'le birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan resmen ayrılıyor.

4/14
OZAN TUFAN F.BAHÇE'DEN AYRILDI

Jorge Jesus'un yeni sezonda kadroda düşünmediği 27 yaşındaki oyuncunun yeni adresini İngilizler resmen yazdı. Ozan Tufan'ın sözleşme detayları ve alacağı maaş da netlik kazandı.

5/14
Fenerbahçe'de Mesut Özil ardından Ozan Tufan da kampa katılmadı. İsmail Kartal'ın aldığı kadro dışı kararını devam ettiren Portekizli hoca, iki futbolcuyu da kampa dahil etmedi.

6/14
İNGİLİZLER OZAN'IN YENİ TAKIMINI DUYURDU

Piyasa değeri 3.8 milyon Euro olarak gösterilen Ozan Tufan'ın yeni adresi de belli oldu. İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekini Hull City'e transfer oldu.

7/14
SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Ozan Tufan'ın Hull City'den ortalama bir başlangıç ücreti alacağı ve performansıyla birlikte kazanacağı ücretin artabileceği ifade edildi.

8/14
Championship ekibi ile Ozan Tufan arasındaki sözleşmenin iki veya üç yıllık olacağı ifade edildi.

9/14
HAFTA SONU KATILACAK

Ozan Tufan'ın geçtiğimiz sezon Watford'da kiralık olarak forma giydiği ifade edilen haberde tecrübeli oyuncunun hafta sonunda Hull City'de takım arkadaşlarına katılacağı yazıldı.

10/14
Ozan Tufan, Watford'da yarım sezon boyunca sadece 9 maça çıkabildi. Sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönen Ozan, sadece 6 maçta forma giyebildi ve daha sonra Mesut Özil'le birlikte İsmail Kartal tarafından süresiz olarak kadrı dışı bırakıldı.

11/14
Fenerbahçe'nin de Ozan Tufan'ın Hull City'e transfer olduğu haberini kısa sürede açıklaması bekleniyor.

12/14
FENERBAHÇE'NİN ALACAĞI BONSERVİS BELLİ OLDU!

Öte yandan A Spor'un haberine göre Fenerbahçe'nin bu transferden kazanacağı ücret de belli oldu. Sarı-lacivertliler Ozan Tufan için Hull City'den 1-2 milyon euro arası bir bonservis bedeli alacak.

13/14
F.BAHÇE OZAN TUFAN İÇİN BURSASPOR'A 7 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Bursaspor altyapısında yetişen Ozan Tufan, yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansın ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutmuş ve 27 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertliler, Bursaspor'a 7 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Bu süreçte Ozan Tufan yarım sezon Alanyaspor, yarım sezon da Watford'da kiralık olarak forma giydi.

14/14
Ağustos 2015'te Bursaspor'dan transfer edilen Ozan, Sarı-lacivertli formayla toplamda çıktığı 182 maçta 21 gol atarken 24 de asist kaydetti.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.