Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! Kim Min-Jae transfer mi oluyor?
20.06.2022

1/6
Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de yoğun transfer gündemi devam ediyor. Şimdiye kadar iki transfer açıklayan Sarı-lacivertli takımdan kimin gideceği merak ediliyor. Gözler, gösterdiği performansla dikkat çeken Kim Min-Jae'nin hangi takıma transfer olacağında... Güney Koreli yıldızın geleceği bu hafta belli oluyor.

2/6
LINCOLN VE BRUMA TRANSFERLERİ AÇIKLANDI

Lincoln Henrique ve Bruma transferlerini açıklayan Fenerbahçe'de gözler takımdaki isimlerin alacağı transfer tekliflerine çevrildi.

3/6
KİM'İN GELECEĞİ BU HAFTA BELLİ OLUYOR

Fenerbahçe defansında ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa'yı peşine takan Güney Koreli Kim Min-Jae, bu hafta İstanbul'a dönecek ve takıma katılacak.

4/6
Sözleşmesinde '23 milyona serbest kalır' maddesi olan 25 yaşındaki oyuncunun kalıp kalmayacağı da bu hafta içinde yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacak.

5/6
Jorge Jesus'un takımın başına gelmesi ve gelen oyuncuların deneyimli teknik adamı tercih etmesinden dolayı Güney Koreli yıldızın da kalmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

6/6
Kim Min-Jae'nin de bu sayede takımda kalma ihtimali olduğunu düşünülüyor. Kim'in de zaten Jesus ile çalışmak istediği öğrenildi. 1 yıl daha kalıp Fenerbahçe ile şampiyon olması halinde 24 yaşındaki stoperin daha da değerlenmesi bekleniyor.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.