Fenerbahçe yeni golcüsüne kavuşuyor! Jorge Jesus forvet transferi için kararını verdi...
19.06.2022

1/15
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de golcü takviyesi arayışları hız kazandı. Şu ana kadar Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un istediği golcü için kararını verdiği belirtildi.

2/15
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, ilk olarak Santa Clara'dan Lincoln Henrique ve PSV Eindhoven'dan Bruma'yı transfer etti.

3/15
Sarı-lacivertlilerde golcü transferi çalışmaları hız kazandı. Kanarya, teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda forvet takviyesi için harekete geçiyor.

4/15
ZAJC'IN TALİLPLERİ ARTIYOR!

Fenerbahçe'de ayrıca Miha Zajc'ın talipleri artıyor. Sloven oyuncuyla İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile birlikte Bologna ve Cagliari ilgileniyor. Ayrıca Lyon'un da 27 yaşındaki orta sahay ilgisinin olduğu belirtildi.

5/15
FENERBAHÇE'NİN ABDÜLKERİM TEKLİFİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe, Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı için teklifini yaptı. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoper için 2.2 milyon Euro ile birlikte Mbwana Samatta'yı önerdi.

6/15
SEFEROVIC HABER BEKLİYOR

Benfica'da Roger Schmidt'in planları arasında yer almayan Haris Seferovic, ayrılma kararı alması halinde Fenerbahçe'den gelecek haberi beklemeye başladı.

7/15
Sarı-lacivertliler ise Jorge Jesus'un eski öğrencisi için vereceği rapora göre transferde harekete geçecek.

8/15
MITROVIC DE FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE!

Forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'de Fulham formasıyla attığı 43 golle Championship'i kasıp kavuran Sırp yıldız Aleksandar Mitrovic gündeme geldi.

9/15
Fanatik'in haberine göre Mitrovic, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması sebebiyle bu transfere sıcak bakıyor. Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için elinden gelenini yapacağı belirtildi.

10/15
JESUS BELOTTI'YE ONAY VERDİ!

Forvet bölgesi için birçok futbolcuyla temas halinde olan Fenerbahçe, Torino ile sözleşmesi sona eren Andrea Belotti'yi gündemine aldı.

11/15
Portekiz basınından Record'un haberine göre, Jorge Jesus'un İtalyan golcü Andrea Belotti'nin transferine onay verdiği kaydedildi.

12/15
DİĞER FORVET ADAYLARI

Ayrıca haberde; Sarı lacivertlilerin, Artem Dzyuba, Lassina Traore ve Erison için de görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

13/15
GEÇEN SEZON 23 MAÇTA 8 GOL ATTI

Torino'dan ayrılan 28 yaşındaki forvet Belotti, geçen sezon İtalyan ekibiyle 23 maça çıktı. Yıldız oyuncu 23 karşılaşmada 8 gol ve 1 asist kaydetti.

14/15
MİLLİ TAKIMDA 12 GOLÜ VAR

Belotti'nin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. 1.81 boyundaki santrfor, İtalya Milli Takım'ında ise 44 maçta 12 gol attı.

15/15


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.