Fenerbahçe 21'lik golcünün peşinde! Transfer için yeni aday
19.06.2022

1/6
Fenerbahçe'nin forvet hattına takviye için 21 yaşındaki Lassina Traore'yi gündemine aldığı belirtildi.

2/6
Jorge Jesus'la sözleşme imzalanmasının ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe ile ilgili gündeme sürpriz bir iddia atıldı. Ukrayna basınında yer alan habere göre; sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk'te forma giyen Lassina Traore'yi transfer etmek için harekete geçti.

3/6
F.BAHÇE'NİN 2. ÖN ELEME TURUNDAKİ RAKİBİ...

Fenerbahçe'nin Afrikalı oyuncuyla anlaşma sağlamak için istekli olduğu haberin detaylarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci ön eleme turundaki rakibinin Dinamo Kiev olduğu hatırlatıldı.

4/6
SAKATLIĞI NEDENİYLE UZAK KALDI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Lassina Traore geçtiğimiz sezon Shakhtar Donetsk formasını 14 müsabakada giydi. Dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan 21 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi.

5/6
SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Rahimo FC altyapısında yetişen Lassina Traore daha sonra Ajax'ın Güney Afrika'daki akademisinde oynadı. Hollanda temsilcisinde A takıma kadar yükselen Lassina Traore, 2021-2022 sezonu başında 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. 21 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. Burkina Fasolu yıldız adayının Ukrayna ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

6/6
HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYOR

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Lassina Traore özellikle süratiyle dikkatleri üzerine çekti. 21 yaşındaki oyuncunun hücumun her bölgesinde forma giyebilmesi avantaj olarak gösteriliyor. Burkina Fasolu oyuncu genç yaşına rağmen 17 kez milli takım forması giydi. Lassina Traore, Burkina Faso Milli Takımı'nda 7 gol sevinci yaşadı. (Milliyet)


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.