Süper Lig’de yılın takasını Fenerbahçe yapıyor! Beşiktaş'a dev çalım, resmi teklif iletildi...
19.06.2022

1/16
Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'un ardında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Jorge Jesus'u takımın başına getiren sarı-lacivertliler, transfer dönemine de hızlı girdi. Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, Süper Lig'de yılın takası için ilk teklifini iletti. Beşiktaş'ın da ilgilendiği oyuncu için yıldız isim ve bir miktar bonservis önerildi. İşte son dakika haberinin detayları…

2/16
Vitor Pereira ile sezona başlayan sarı-lacivertliler, kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirmişti.

3/16
Kartal ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, sezonu ikinci sırada tamamladı ve yeni sezon için teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getirdi.

4/16
Portekizli çalıştırıcıyla birlikte yeni sezonda şampiyonluk için çalışacak olan Fenerbahçe, ilk transferlerini de hızlı şekilde tamamladı.

5/16
Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna katan Fenerbahçe, golcü oyuncu ve stoper için de girişimlerini sürdürüyor.

6/16
Jorge Jesus'un listesinde birçok oyuncu bulunurken, Ali Koç ve yönetimi bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor.

7/16
Yeni transferleri Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde tamamlamak isteyen Fenerbahçe, yerli havuzu için flaş bir adım attı.

8/16
RESMİ TEKLİF İLETİLDİ

Geçen sezonun sürpriz takımı Konyaspor'un flaş ismi Abdülkerim Bardakçı gösterdiği performansla devlerin ilgisini çekmişti.

9/16
Başarılı stoper için özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgisinin olduğu bilinirken, A Spor'un haberine göre; Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki stoper için resmi teklifini yaptı.

10/16
Yeni sezonda Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluktan başka bir sonuç düşünmeyen Kanarya, Yeşil-Beyazlılar'a 2.2 milyon Euro + Mbwana Samatta'yı önerdi. Konyaspor ise teklifi düşünmek için süre istedi.

11/16
Abdülkerim stoper olmasına rağmen geride bıraktığımız sezon çıktığı 34 maçta 5 gol, 4 asistle oynamıştı.

12/16
Samatta ise geçen sezonu Belçika ekibi Royal Antwerp'te kiralık geçirmiş, 41 karşılaşmada forma giymiş ve 9 kez ağları sarsarken 4 de asist yapma başarısı göstermişti.

13/16
A Spor'da transfere dair detayları paylaşan Ahmet Selim Kul şu ifadeleri kullandı:

14/16
Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor başkanıyla sözlü temas olduğunu ifade etmiştik.

15/16
Sarı-lacivertli ekip, Abdülkerim Bardakçı için resmi teklifini sundu. Fenerbahçe'nin teklifi, 2.2 milyon Euro + Samatta.

16/16
Beşiktaş'ın da oyuncuyla ilgisi var. Teklife henüz yanıt gelmedi. Bir pazarlık süreci olacaktır.

Süreç içerisinde planlama da değişebilir. Şu an için Fenerbahçe teklifi ortaya koydu. Bu teklif üzerinden pazarlık süreci yaşanacaktır.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.