Andrea Pirlo imzayı atar atmaz Fenerbahçeli yıldıza gözünü dikti!
14.06.2022

1/17
Futbolda 2022-2023 sezonuna Jorge Jesus yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, yeni hocasıyla birlikte transfer çalışmalarını yürütüyor. Sarı-lacivertli ekip, ilk transferini Lincoln Henrique ile yaparken, transferlerin devam edeceği de biliniyor. Öte yandan Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevine Andrea Pirlo'yu getirdi. Pirlo'nun ilk transferi ise Süper Lig'e damga vuracak nitelikte. İşte son dakika haberinin detayları…

2/17
Hotel Raffles İstanbul'da düzenlenen ve Fatih Karagümrük Kulübü İkinci Başkanı Serkan Hurma'nın da katıldığı törende İtalyan teknik adam, kendisini bir yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

3/17
Futbolu çok sevdiğini ve Süper Lig'i takip ettiğini anlatan Pirlo, “Bu takımda başka İtalyanların da oynadığını biliyordum. Birkaç hafta önce görüşmeler başladı. Buraya gelmek benim için önemliydi. Takımın hedefleri benim ilgimi çekti. Ben de benzer isteklere sahiptim ve bu noktada birleştik.“ diye konuştu.

4/17
Kariyeri boyunca çok önemli takımlarda forma giydiğini ve futbol dünyasında önemli ilişkilere sahip olduğunu anlatan Pirlo, gerektiği takdirde bu ilişkilerini kullanacağını dile getirdi.

5/17
Andrea Pirlo, futbolu yakından takip ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

6/17
“İtalya'da oynayan çok Türk oyuncu var, onları da takip ediyorum. Türkiye'ye gelen İtalyan teknik adamları da takip ediyordum. O yüzden buraya gelmek ilgimi çekiyordu.“

7/17
“Başka takım oyuncuları hakkında konuşmak hoşuma gitmiyor, takımımdaki oyuncuları tanımak istiyorum. Göreve başlamak için sabırsızlanıyorum. Kazanmak için iyi oynamak lazım. Ben de elimden geldiği kadar bunu yapacağım.“

8/17
İLK TRANSFERİ FENERBAHÇE'DEN

Takvim'in haberine göre, Pirlo'nun imzası sonrası daha önce menajerler aracılığıyla kulübe önerilen bazı futbolcuların ismi yeniden gündeme geldi.

9/17
Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu öncesi ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'yu takımın başına getirerek yeni sezonun ilk bombasını patlatan Fatih Karagümrük'te gözler şimdi ise transfere çevrilmiş durumda.

10/17
Pirlo ile yapılan görüşmelerde güçlü bir kadro kurulacağının sözünü veren Fatih Karagümrük yönetiminin, İtalyan hocaya daha önce kendilerine menajeri aracılığıyla önerilen Jose Sosa ismini sunduğu öğrenildi.

11/17
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki Sosa'nın transferini bunun üzerine Pirlo'nun da değerlendirmeye aldığı belirtiliyor.

12/17
36 yaşındaki Jose Sosa'yı Milan formasıyla İtalya'dan tanıyan Andrea Pirlo'nun deneyimli futbolcuya hem tecrübesi hem de kalitesi sebebiyle sıcak baktığı gelen haberler arasında.

13/17
İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen Arjantinli Sosa'nın da Karagümrük'ün yanı sıra Süper Lig'den bazı kulüplerle temas halinde olduğu biliniyor.

14/17
Orta sahada forma giyen Lucas Biglia'nın Başakşehir'e transfer olmasının ardından bu bölgeye tecrübeli bir oyuncu katmak isteyen Karagümrük'te Jose Sosa ile ilgili ilerleyen günlerde daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

15/17
Fenerbahçe'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 36 yaşındaki Sosa kariyerinde daha önce Sarı-Lacivertliler'in yanı sıra Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Metalist Kharkiv, Atlecio Madrid, Beşiktaş, Milan ve Trabzonspor formaları giydi.

16/17
Jose Sosa geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 27 maça çıktı. Sosa bu maçlarda gol atamadı. Yıldız oyuncu 2 kez asist yaptı.

17/17
Sosa'nın güncel piyasa değeri ise 300 bin Euro olarak belirlenmiş durumda. (Takvim)


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.