İşte Jorge Jesus'un forvet listesi
13.06.2022

1/7
Fenerbahçe'de transfer harekatı Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda gerçekleşiyor.

2/7
UÇAKLAR BİR BİR İNİYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı. Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Jorge Jesus'un talimlatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Önemli hamleler yapması beklenen Kanarya, uçakları bir bir indirecek.

3/7
3 İSİMLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Kanarya geçtiğimiz sezonlarda pahalı transferler yapmasına rağmen bir türlü nokta atışı bir forvet bulamamıştı. Bu bölgede sürekli farklı isimler oynadığı için de istikrar sağlanamamıştı. Teknik direktör Jorge Jesus, ön libero ile birlikte forvet pozisyonunda hata yapma lükslerinin olmadığını başkan Ali Koç'a bildirdi. Fenerbahçe şu anda 4 oyuncuyla aynı anda görüşüyor. Bu oyunculardan en az 2'sinin gelecek sezon kadroda olması planlanıyor. İşte adaylar...

4/7
ISLAM SLIMANI

Tecrübeli futbolcu bir dönem Fenerbahçe'de de kiralık oynamış ancak beklenilen katkıyı sağlayamamıştı. Jorge Jesus, 33 yaşındaki golcünün geniş kadroda olması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

5/7
JESUS İLE FARKLI

Slimani, sarı-lacivertli formayı giyerken 25 maçta sadece 5 gol atabilmiş, asist yapamamıştı. Jorge Jesus ile birlikte çalışırken ise çok farklıydı. 48 maçta 32 gol atmış. 7 de asist yapmıştı. Slimani, 2013 yılında en iyi Cezayirli futbolcu seçildi.

6/7
ERISON

Brezilyalı hücum oyuncusu, Jesus'un bu ülkede görev yaparken radarına takıldı. Kanarya'nın büyük oranda anlaşmaya vardığı Lincoln'ün menajeriyle, Erison'un temsilcisi partner. Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki oyuncuya talip olması Brezilya temsilcisini de karıştırdı. Taraftarlar, yönetimden Erison'a zam yapmasını istiyor. Erison, 2021 yılında Pelotas'ta sadece 19 maç oynamasına rağmen 8 golle, kral oldu.

7/7
CARLOS VINICIUS

Jorge Jesus'un forvet için öncelikli düşündüğü isimlerden biri. Benfica ile 2024'e kadar kontratı bulunuyor. Bonservis bedeli 8 milyon euro. Nunez'i Liverpool'a satan Portekiz kulübünün Vinicius hakkında nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Jesus da bireysel bağlantılarını kullanarak iknaya uğraşıyor. O dönem Benfica'da oynayan Vinicius 2019-20 sezonunda 18 golle 3 gol kralından biriydi.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.