Fenerbahçe'nin ilk transferi belli oldu! 4 yıllık sözleşme imzalayacak
12.06.2022

1/15
Jorge Jesus ile yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor. Sarı-Lacivertliler ilk transfer bombasını patlattı. Portekizli hocanın çok istediği yıldız oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Bu arada Fenerbahçe yönetimi, Jorge Jesus'un eski takımında oynayan oyuncunun transferini bitirmek için de girişimlerini sürdürüyor. İşte son dakika haberinin detayları...

2/15
Ligde 8 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek ve hasret kaldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe yarın yeni sezonu açıyor...

3/15
İmza töreni sonrası ülkesine giden teknik direktör Jorge Jesus önceki gece 11 bavul, teknik ekibi ve sportif direktör olması beklenen Mario Branco ile birlikte İstanbul'a döndü.

4/15
Tecrübeli çalıştırıcı, yarın Samandıra'da milli takımlarda olan oyuncuları dışındaki isimlerle tanışacak ve hazırlıklar başlayacak. Sonra Topuk Yaylası yolu tutulacak.

5/15
Bu arada Fenerbahçe, sezonun ilk transferi için artık gün sayıyor...

6/15
Teknik direktör Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği, Portekiz Ligi ekibi Santa Clara'da forma giyen Lincoln Henrique'de mutlu sona ulaşıldı.

7/15
23 yaşındaki 10 numarayı kampa yetiştirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç, Santa Clara'nın Türk başkanı İsmail Uzun'la yaptığı bonservis pazarlığında istediği indirimi aldı.

8/15
Başkan Uzun, Portekiz medyasına yaptığı 'Mükemmel bir teklif' açıklamasıyla Lincoln'ün satışına yeşil ışık yaktıklarını duyurdu.

9/15
PAYLAŞIMLARDA İSTANBUL'U ETİKETLEDILER

Fenerbahçe oyuncu ile de senelik 700 bin Euro'ya el sıkıştı. Sözleşme 4 yıllık olacak ve Lincoln, toplamda 2.8 milyon Euro kazanacak.

10/15
Brezilyalı oyuncu, hem Jorge Jesus ile çalışmayı hem de Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi çok istediğini de her fırsatta dile getiriyor.

11/15
Bu arada futbolcunun iki çocuğunun annesi Adriana Müller'in sosyal medyada Fenerbahçe ve Jorge Jesus'un hesaplarını takibe alması da dikkat çekti.

12/15
HENRİQUE'LER İKİLENECEK

Öte yandan Lincoln Henrique'de mutlu sona oldukça yakın olan Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Bruno Henrique için de çalışmalarını sürdürüyor.

13/15
En iyi dönemini Jesus'la geçiren Sambacı da Lincoln gibi sarı-lacivertli formayı giymeyi çok istiyor.

14/15
Flamengo bir yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki sol kanat için 5.5 milyon Euro bonservis talep ediyor.

15/15
Ancak oyuncunun da isteğiyle bu rakamda ciddi bir indirime gidilebileceği kulislerde konuşuluyor.


Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow

Tecrübe farkı

Arrow

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'dan Serhat Akın'a geçmiş olsun ziyareti

Arrow

Mourinho'dan Amrabat - Kostic’e tam not

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.