Fenerbahçe'den transferde büyük sürpriz! Bayern Münih'in yıldızına teklif...
08.06.2022

1/11
Jorge Jesus yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, kadro planlamasını bu hedef doğrultusunda yapıyor. Portekizli teknik direktör, transferde bazı ismi bilinmeyen oyunculara yöneleceklerini söylese de Avusturya'dan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Bayern Münih'in yıldızıyla ilgilenen Fenerbahçe'nin rakipleri Arsenal ve Atletico Madrdid... İşte günün Fenerbahçe transfer haberleri...

2/11
Teknik direktörlüğe Jorge Jesus'u getirdikten sonra yeni sezonun kadro planlamasına son sürat devam eden Fenerbahçe'de gündem sürpriz bir isim geldi.

3/11
JESUS'TAN 'AZ BİLİNEN OYUNCU' MESAJI

Portekizli teknik adam, imza töreninde transferle ilgili yaptığı açıklamada “Tabii ki takımın maddi olarak içinde bulunduğu durumun farkındayım. Alacağımız bazı oyuncular dünyada veya en azından Türkiye'de pek fazla tanınmıyor olabilir, Crespo gibi. Ama futbolda da her zaman istediğiniz oyuncuları alamayabilirsiniz. Bizim için önemli olan takımın kalitesini arttırabilmek.

4/11
Burada bir kadro devrimi yapmayacağız. Çok büyük değişiklikler yapmayacağız. Kadroda bir denge sağlamak istiyoruz. 4-5 oyuncu alacağız. En azından bunun için uğraşacağız. Kadro planlaması hakkında çok fazla toplantı yaptık. Çok fazla bir araya geldik. Tabii ki kulübün maddi şartları imkanında elimizden geleni yapacağız.“ ifadelerini kullanmıştı.

5/11
BU KEZ HEDEF 'BİLİNEN' YILDIZ

Jesus'un 'az bilinen oyuncu' sözlerinin ardından transferle ilgili birçok dedikodu ortaya atılırken, gündeme gelen son isim ise bir hayli bilinen bir yıldız...

6/11
RB Leipzig'den 15 milyon Euro'ya transfer edilen Marcel Sabitzer, ilk sezonunda Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı ve Alman ekibi 28 yaşındaki oyuncu için transfer ve takas tekliflerini düşünmeye başladı.

7/11
Avusturya basınından Laola1'in haberine göre Fenerbahçe, Bayern Münih'te fazla forma şansı bulamayan Marcel Sabitzer ile ilgileniyor.

8/11
BAYERN TAKASTA KULLANMAK İSTİYOR

Bayern Münih Ajax'tan Ryan Gravenberch'i kadrosuna katmak isterken karşılığında da Sabitzer'i Hollanda temsilcisine vermek istiyor.

9/11
DÜNYA DEVLERİYLE RAKİP

Alman ekibinin bu düşüncesine karşın Fenerbahçe, Arsenal ve Atletico Madrid'in Avusturyalı oyuncuyla ilgilendikleri ve bu ilgi nedeniyle takas sürecinin zorlaştığı belirtildi.

10/11
Bayern Münih ile bu sezon 31 maça çıkan ancak buna karşın sadece 1047 dakika sahada kalabilen 28 yaşındaki orta saha 1 gol ve 1 asistle oynadı.

11/11
Sabitzer'in Bayern Münih ile 2025 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.