Dünya devinden Arda Güler hamlesi! Görüşmeler devam ediyor...
06.06.2022

1/17
Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da daha güçlü bir kadroyla yoluna devam etmek isteyen Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-Lacivertli takımın genç yeteneği Arda Güler'in yeni adresi belli oluyor. Dünya devi Arda Güler'in transferi için harekete geçti. İşte son dakika haberinin detayları...

2/17
Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni teknik direktörü Jorge Jesus'a kavuşan sarı-lacivertli takımda gözler yapılacak transferlere çevrildi.

3/17
F.BAHÇE'NİN YUNAN YILDIZ İLE ANLAŞTIĞI İDDİASI

Yunan gazeteci Kostas Nikolakopoulos, katıldığı bir programda Olympiakos forması giyen Georgios Masouras'ın, Fenerbahçe ile anlaşmasını beklediğini söyledi.

4/17
Adı Trabzonsporla anılan 28 yaşındaki futbolcu için Süper Lig şampiyonunun resmi teklif yapmadığını hatırlatan Yunan gazeteci, “Fenerbahçe bu transferde istekli“ ifadelerini kullandı.

5/17
ARDA GÜLER'E DÜNYA DEVİ TALİP OLDU

Fenerbahçe'de bu sezon oynadığı futbolla tüm beğenileri toplayan 17 yaşındaki Arda Güler'in Avrupa'dan dev talipleri artmaya devam ediyor.

6/17
PSG ARDA'YI İSTİYOR

TRT Spor'un haberine göre, son Fransa şampiyonu PSG'nin Arda Güler'i istediği ve uzun süredir görüşmelerin yapıldığı yazıldı. Arda Güler'in ise Avrupa'ya gitmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

7/17
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, bu sezon 12 maçta 3 gol ve 3 asist katkısıyla oynadı.

8/17
RUS BASININDAN BOMBA TRANSFER İDDİASI

Forvet transferine önem veren Fenerbahçe'ye her gün farklı bir isim yazılıyor. Moussa Dembele, Wout Weghorst ve Didier Lamkel Ze'nin ardından Rus basını Aboubakar'ı öne çıkardı.

9/17
Metartings; sarı-lacivertlilerin golcü transferinde önceliğinin Artem Dzyuba değil Vincent Aboubakar olduğunu iddia etti.

10/17
Kamerunlu golcü, 2021 yılında şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'tan ayrılıp Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın yolunu tutmuştu.

11/17
EMRE BELÖZOĞLU OZAN TUFAN'I İSTEDİ

Gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Başakşehir, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, orta sahadaki kuvvetliliğini arttırma adına Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın transfer edilmesini istiyor.

12/17
Medipol Başakşehir yönetimi, 27 yaşındaki oyuncu için kiralık formülünü ön planda tutarken, sarı-lacivertliler ise bonservis ücretiyle transferin gerçekleşmesinden yana... Başakşehir'in aynı sıra İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin de Ozan Tufan'a yakın ilgisi bulunuyor.

13/17
Jesus'un istekleri doğrultusunda şampiyon kadroyu oluşturmak isteyen Kanarya, ilk resmi görüşmesini gerçekleştirdi. Ali Koç, 2 yıldız oyuncu için 3 kez görüşme gerçekleştirdi.

14/17
KONYASPOR, ABDÜLKERİM VE HADZIAHMETOVIC İÇİN 11 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe, Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek için resmi görüşmeyi gerçekleştirdi.

15/17
Yeşil-Beyazlı ekip takımın yıldızı olan iki isim için 11 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

16/17
10 MİLYON'UN ALTINA DÜŞMEYECEK

Konyaspor'un 10 milyon Euro'nun altına inmeyeceği ve Fenerbahçe'nin ise transferi paket olarak uygun bir rakama bitirmek istediği öğrenildi.

17/17
ALİ KOÇ İLE FATİH ÖZGÖKÇEN 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferleri bitirmek için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile 3 kez telefonda görüştü.

TEKLİF VAR ANLAŞMA YOK

Amir ve Abdülkerim için de Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığı fakat henüz bir anlaşma olmadığı belirtildi.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.