Jorge Jesus'un A planı belli oldu
06.06.2022

1/7
Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen Jorge Jesus, takım ile ilgili fikirlerini oluşturmaya başladı.

2/7
GÖZLER TRANSFERDE

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre;
Teknik direktör Jorge Jesus'u açıklayan Fenerbahçe'de gözler şimdi transfere çevrildi. Portekizli hoca'nın istekleri doğrultusunda arayışların sürdüren sarı lacivertliler, kadrosuna katacağı isimler üzerine yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

3/7
ÜÇLÜ SAVUNMA OYNAMAYACAK

Jesus, gelecek sezon oynatacağı Futbol taktiğini belirlerken, Transfer yapılacak noktaları ve isimleri de netleştirdi. Fenerbahçe'nin Portekizli yeni teknik direktörü Jorge Jesus, geçtiğimiz sezon vatandaşı Vitor Pereira'nın yaptığı gibi üçlü savunma oynamayacak.

4/7
SAĞ BEK OSAYI-SAMUEL'İN

Maça göre sistem belirleyecek olan Jesus, A planı olarak dörtlü savunmayı belirledi. Kaleci ve stoperlerinden memnun olan 67 yaşındaki teknik adam, sağ bekte Osayi ile devam edecek. Ferdi'yi de çok beğenen Jesus, sol bekte genç yıldızla rekabete girecek bir isim alacak.

5/7
SKORER KANAT İSTİYOR

Orta alanda savunmanın önüne bir takviye yapılacak. En büyük değişim ise hücum hattında yaşanacak. Jesus, 5- 6 transferin üçünü 3. bölge için istedi. En önemli talebi santrafor. Ayrıca sol-sağ önde kullanılacak skorer bir kanat oyuncusu arayışı var.

6/7
MIN-JAE GİDERSE BİR TRANSFER DAHA

Bununla birlikte ikinci santrfor gibi kullanılabilecek bir ofansif orta saha oyuncusu takıma katılacak. İkinci kaleci transferiyle birlikte toplam transfer planı 6 kişi olacak. Kim Min-Jae'nin ayrılması halinde.

7/7
İLK ADAY ABDÜLKERİM

Serdar-Szalai tandemi ile devam edilecek. Bu bölgeye Türk bir oyuncu takviyesi yapılacak. Bu ismin Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı olması bekleniyor. Jesus ile görüşmelerle alakalı detayların paylaşıldığı görüntülerde tecrübeli teknik adamın sarı-lacivertli taraftarlara verdiği mesajlar dikkat çekti.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.