Jorge Jesus bileti kesti! 5 ayrılık birden...
04.06.2022

1/18
Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, İsmail Kartal'ın yerine Jorge Jesus'a 1 yıllık imzayı attırdı. Portekizli teknik adam gelir gelmez göreve başladı. Transferlerle ilgili talimatı veren Jesus, takımdan ayrılacak isimleri de belirledi. İşte gönderilecek isimler ve tüm detaylar...

2/18
Sarı lacivertliler, İsmail Kartal'ın yerine Jorge Jesus'a 1 yıllık imzayı attırdı. Portekizli teknik adam gelir gelmez göreve başladı.

3/18
Transferlerle ilgili talimatı veren Jesus, takımdan ayrılacak isimleri de belirledi. İşte gönderilecek isimler ve tüm detaylar...

4/18
Fenerbahçe'de 2022- 23 sezonunun yapılanmasında takımda ayrılıklar yaşanacağının açıklanması dikkatleri 'Kimlerin gideceği' sorusuna çevirdi.

5/18
Berke Özer ve Jose Sosa, sözleşmelerinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılacak ilk isimler olarak ön plana çıktı.

6/18
OZAN TUFAN KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Ozan Tufan yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmüyor. Ozan için Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın devrede olduğı öne sürülmüştü.

7/18
Ancak sarı-lacivertli yönetimden gelen açıklamada siyah-beyazlılardan ilginin geçen sezon olduğu, bu sezon bir girişimin bulunmadığı ifade edildi.

8/18
ÖZİL'İ VETO ETTİ!

Jorge Jesus, düzenlenen imza töreninde Mesut Özil için yönetimin aldığı kararın devam edeceğini açıkladı. Jesus'un bu kararında oynatmak istediği sistemde Özil'e yer olmadığı iddia edildi.

9/18
3 AYRILIK DAHA!

Berke Özer ve Jose Sosa'nın ardından kiralıktan dönecek bazı isimlere de veda edilecek.

10/18
AYRILACAK OYUNCU SAYISI ARTABİLİR

Akşam'ın haberine göre; Sözleşmeleri devam eden ancak gözden çıkarılan başka isimlerle de yol ayrılımına gelinebileceği kaydedildi.

11/18
LUIZ GUSTAVO'YA ÜLKESİNDEN TALİP!

Sarı-lacivertlilerin maaş yükünden kurtulmak istediği Luiz Gustavo'ya ülkesinden talip çıktı. Brezilya Ligi ekibi Botafogo'nun, deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu öğrenildi.

12/18
Jesus'un basın toplantısında genellikle 4-4-2 taktiği üzerine oynadığını açıklamasının ardından forvet oyuncularının durumu merak edildi.

13/18
Jesus'un genellikle tercihlerinden pivot santrfor önceliği bulunuyor. Bununla birlikte geçen sezon oldukça performansı düşük olan Valencia için de Jesus kararını verdi.

14/18
ENNER VALENCIA YOL AYRIMINDA!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen katkıyı sağlayamayan Enner Valencia da topun ağzına gelen isimler arasında.

15/18
VALENCIA'YA KOLAYLIK SAĞLANACAK

Meksika ekiplerinin kıskacında olan Enner Valencia'dan bonservis geliri kazanmak isteyen Fenerbahçe, 32 yaşındaki forvetin transferinde zorluk çıkarmayacak. Jorge Jesus'un da ayrılığa onay verdiği belirtiliyor.

16/18
Ekvadorlu golcünün, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergilemek istediği ve düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamayı amaçladığı öğrenildi.

17/18
ENNER VALENCIA DA TRANSFERE SICAK

Net ve bitirici bir forvet almayı planlayan Fenerbahçe'de bu sezonu da hamle oyuncusu olarak geçirmek istemeyen Enner Valencia da transferine sıcak bakıyor.

18/18
Enner Valencia, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de 33 maçta 13 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.