Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi! Marcelo, Gabigol, Abdülkerim Bardakçı...
03.06.2022

1/17
Yeni teknik direktörü Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de gözler şimdi yapılacak transferlere çevrildi. Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Kanarya'da Real Madrid'dena ayrılan Marcelo ile görüşmeler sürereken Jorge Jesus'un istediği dünyaca ünlü golcü için de harekete geçildi. Brezilya basını, yıldız oyuncu ile görüşmelerin başladığını yazdı. İşte son dakika haberinin detayları...

2/17
Fenerbahçe yeni hocası Jorge Jesus'a resmen kavuştu. Avrupa'da elde ettiği başarılarla dikkat çeken Portekizli hoca Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

3/17
1 yıllık sözleşme için 3 milyon euro alacak olan Jorge Jesus'un ekibinde Türk hoca bulunmazken, İsmail Kartal'ın da hazırladığı raporu dikkate alarak çalışmalarına başlayacak.

4/17
JORGE JESUS: YAŞA FENERBAHÇE

Fenerbahçe taraftarı 2.5 aydır sabırsızlıkla beklediği Jorge Jesus'a kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yeni hocadan da ilk açıklamalar geldi. 67 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, 'Yaşa Fenerbahçe' diyerek bitirdiği konuşmasında hedeflerini açıkladı. Binlerce mesaj aldığının altını çizen Jesus, taraftara şöyle seslendi: “Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakârlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz.“

5/17
RAKİPLERİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

Portekizli teknik adam hedeflerini de net bir şekilde dile getirdi: “Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok arzulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Biz de Fenerbahçe taraftarı gibi tutkulu insanlarız. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz. Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle taraftarlarımız mutlu edebiliriz.“

6/17
BOMBA TRANSFERLER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Deneyimli teknik adamın transfer listesi merak ediliyor. Jorge Jesus, ilk transfer için yönetime dünya yıldızının ismini verdi. Jorge Jesus'un istediği yıldız transfer için yönetim harekete geçti.

7/17
DÜNYA YILDIZI MARCELO İÇİN GİRİŞİMLER HIZLANDI

Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmaları da hızlandı. Fenerbahçe, bir süredir temasta olduğu dünyaca ünlü sol bek Marcelo ile ilgili girişimlerini sıklaştırdı.

8/17
BREZİLYA BASINI DUYURDU

Transfer görüşmelerini duyuran Brezilya basını, Portekizli teknik direktör Jesus'un, Fenerbahçe yönetiminden Real Madrid'den ayrılan ve şu an boşta olan tecrübeli oyuncunun alınmasını istediğini yazdı.

9/17
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MÜJDE GELEBİLİR

Sarı-Lacivertliler, Marcelo transferinde önemli aşama kaydetti. Jorge Jesus'un, Brezilyalı sol bekle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Tecrübeli oyuncuyla ilgili müjdeli haber önümüzdeki hafta gelebilir.

10/17
BREZİLYA'DAN TALİPLERİ VAR

Brezilya'dan da Botafogo ve Fluminense'nin de istediği Marcelo'nun karar aşamasında olduğu ifade edildi.

11/17
Real Madrid formasıyla 25 kupa kaldıran Marcelo, kulüp tarihinde en fazla kupa kazanan oyuncu unvanının sahibi olmuştu.

12/17
JORGE JESUS'UN GOLCÜ TRANFERDE HEDEFİ: GABİGOL

Jorge Jesus'un transfer listesindeki isimler arasında transferi en zor olan oyuncu Gabigol. Brezilya basını, Fenerbahçe yönetiminin Gabigol için kulübü Flamengo ile görüştüğünü iddia etti.

13/17
GABİGOL ESKİ HOCASIYLA ÇALIŞMAYA HAZIR

Brezilya basınına göre yıldız futbolcu, çok sevdiği Jorge Jesus ile yeniden çalışmak için ayrılmaya hazır. Ancak Flamengo'yu ikna etmek hiç kolay olmayacak.

14/17
Flamengo, şimdiden kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran 25 yaşındaki golcüsünü bırakmak istemiyor.

15/17
F.BAHÇE'DEN SÜPER LİG'İN 2 YILDIZINI KAPTI

Fenerbahçe transferde gaza bastı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, önceki gün Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayıp 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic ve 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı'yı istediklerini söyledi.

16/17
İki futbolcu için toplam 11 milyon Euro bonservis talep eden Konyaspor'un, Fenerbahçe'nin iki oyuncuyu birden alacak olması nedeniyle indirim yapacağı öğrenildi. Anlaşmanın sağlandığı ve Kim Min-Jae'nin satışının ardından transferlerin noktalanacağı ifade edildi.

17/17
Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olduğu oyuncuların F.Bahçe'yi tercih ettiği kaydedildi. Abdülkerim, Kim'in muhtemel ayrılığı sonrası stoper rotasyonunda Szalai ile rekabete girecek. Amir ise Jesus'un savunmanın önüne konuşlandıracağı pasör olacak.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.