Süper Lig'de yılın takası! Ozan Tufan gidiyor, o geliyor
29.05.2022

1/21
Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de kadro dışı olan Ozan Tufan'ın takasla Süper Lig ekibine gideceği iddia edildi. Sörloth transferinde sona gelen Fenerbahçe'de Jose Sosa'ya da Süper Lig'den 2 talip çıktı. Ayrıca Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş'a da Serie A'dan teklif var. İşte son dakika haberinin detayları...

2/21
Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında ilk sıralarda yer alan Alexander Sörloth için Socided ve Beşiktaş da devredeydi. Sociedad, geride kalan sezonda kiralık olarak oynattığı Norveçli forveti, bir kez daha kiralamanın peşindeydi.

3/21
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, 2016'dan beri her sene başka bir kulüpte oynayan ve 8 farklı takımın formasını giyen 26 yaşındaki forvetin, “Artık bir yerde kalıcı olmak istiyorum. Kiralık olarak transfer olmam“ resti çekmesi Sociedad'ın planlarını suya düşürdü.

4/21
Haberde, Fenerbahçe'nin şu anda Sörloth transferinde diğer taliplilere oranla daha önde olduğu belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin yeni teknik adamı açıkladıktan sonra Sörloth transferini bitirmek için hamle yapması ya da yeni hocanın talebine göre başka isimlere yönelmesi bekleniyor. (Fanatik)

5/21
FENERBAHÇE'NİN FERNANDO LUCAS PLANI

Antalyaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Fernando Lucas Martins, Süper Lig'deki performansıyla kısa süre içinde önemli kulüplerin transfer listesine girdi.

6/21
Şampiyon Trabzonspor'un yanı sıra İngiliz ekibi Hull City'nin peşinde olduğu Brezilyalı orta saha oyuncusunu Fenerbahçe'nin de istediği öğrenildi.

7/21
Fernando'nun transferi için belirleyici olan nokta ise Sarı-Lacivertliler'de orta alan oyuncularından Luiz Gustavo'nun takımdaki durumu olacak.

8/21
Sarı-Lacivertliler, gelecek sezon için 4 milyon Euro'luk maaşı ve ilerleyen yaşı sebebiyle kadroda düşünülmeyen Gustavo'nun takımdan ayrılması durumunda orta alanı Fernando ile takviye etmeyi planlıyor.

9/21
Fenerbahçe, oyuncunun 750 bin Euro'luk serbest kalma bedeli sebebiyle bu transfere sıcak bakıyor. (Takvim)

10/21
ÜMRANİYESPOR VE ANKARAGÜCÜ, JOSE SOSA'YI İSTİYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve arkadaşlarıyla vedalaşan Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, ülkesine dönmeyi planlıyordu.

11/21
Ancak Süper Lig 'in yeni ekipleri Ümraniyespor ve Ankaragücü'nün teklifleri, Sosa'nın kafasını karıştırdı. Tecrübeli futbolcunun özellikle çok sevdiği İstanbul'da kalmak adına Ümraniye'ye imza atmaya sıcak baktığı öğrenildi.

12/21
İlk olarak bu takımla görüşecek olan Sosa, ardından Ankaragücü'nün teklifini değerlendirecek. Deneyimli oyuncu bu takımlarla anlaşamazsa ülkesine, Estudiantes'e dönecek. (Fanatik)

13/21
DEV TAKAS: EMRE MOR FENERBAHÇE'YE, OZAN TUFAN KARAGÜMRÜK'E

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve önümüzdeki sezon yapılanmasında düşünülmeyen Ozan Tufan için önemli bir iddia ortaya atıldı.

14/21
Sarı-Lacivertli kurmayların Ozan Tufan'ı Vavacars Fatih Karagümrük takımında adeta yeniden doğan Emre Mor ile takas etmeyi planladığı öğrenildi.

15/21
Önümüzdeki günlerde Fenerbahçeli yöneticilerin Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bu takas meselesini çözmek için bir araya geleceği ve anlaşma sağlanması durumunda Ozan'ın Karagümrük'e, Emre Mor'un da Fenerbahçe'ye transfer olacağı belirtiliyor.

16/21
Birkaç sezondur adeta kayıplarda Emre Mor, Karagümrük'te eski günlerine dönüş sinyalleri vermiş, golleri, asistleri ve hırslı futboluyla dikkat çekmişti. (Takvim)

17/21
TORINO, MIHA ZAJC VE MERT HAKAN YANDAŞ'I İSTİYOR

Fenerbahçe'nin birçok oyuncusunun adı transfer piyasasında sıklıkla geçiyor. Son olarak Mert Hakan Yandaş'a CSKA Moskova'dan 5 milyon Euro'luk teklif gelmiş ancak yönetim bunu geri çevirmişti.

18/21
26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Torino da devreye girdi. Bordo-Beyazlılar, bir süredir yakından takip ettiği Mert Hakan için teklif yapmaya hazırlanıyor. Torino'nun CSKA'dan daha iyi bir rakamla masaya oturacağı öğrenildi.

19/21
Ancak İtalyan ekibinin Fenerbahçe 'den isteyeceği tek isim Mert olmayabilir. Miha Zajc da Torino'nun listesinde. Başarılı futbolcu daha önce İtalya'da Empoli ve Genoa formaları giymişti.

20/21
Zajc hem bu ülkeyi yakından tanıması hem de 9 gol, 2 asistlik performansıyla Torino'nun radarına girdi. Mert Hakan için yapılan pazarlıklarda Sloven orta saha oyuncusunun da sorulması muhtemel...

21/21
Fenerbahçe yönetiminin ise çok iyi bir teklif gelmediği sürece bu ikiliyi aynı anda satmaya sıcak bakmadığı kaydedildi. (Fanatik)


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.