Jorge Jesus'un istediği yıldız golcü ortaya çıktı
24.05.2022

1/18
Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adamın istediği oyuncular da belli oldu. Sarı-lacivertliler ile sözleşme imzaladıktan sonra yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başlayacak olan Jorge Jesus, takımda görmek istediği forvet oyuncusunu belirledi. İşte transfer haberinin detayları...

2/18
Fenerbahçe teknik direktörlük görevi için Portekizli isim Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı. Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden Record anlaşmayı duyurdu.

3/18
Habere göre Portekizli tecrübeli teknik adam Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin teklifini cumartesi yapılan görüşmenin ardından kabul etti.

4/18
1 YILLIK SÖZLEŞME, 7 MİLYON EURO MAAŞ!

67 yaşındaki çalıştırıcı, Sarı-Lacivertli takım ile 1 sezonluk sözleşmeye imza atacak. Jesus bu anlaşmadan 7 milyon Euro kazanacak.

5/18
Fenerbahçe Süper Lig'in ikinci yarısındaki performansıyla sezonu ikinci sırada bitirdi. Sarı-Lacivertliler böylelikle Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazandı.

6/18
Jorge Jesus da Fenerbahçe ile anlaşmak için sezonun bitmesini bekledi. Kanarya'nın Devler Ligi bileti alması Portekizli teknik direktörün kararını netleştirdi.

7/18
JESUS TAKIMI ERKEN TOPLUYOR!

Ayrıca yeni sezonda Fenerbahçe'yi çalıştıracak Jorge Jesus sezonu erken açacak. Tecrübeli isim takımın Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanabilmesi için haziran ayında takımın toplanmasını istedi.

8/18
Öte yandan Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 7 milyon Euro kazanacak Jesus transfer listesini de belirledi.

9/18
FENERBAHÇE'NİN GOLCÜ HEDEFİ: SEFEROVIC

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı kazanan Fenerbahçe'de 67 yaşındaki çalıştırıcının ilk isteği Benfica'dan eski öğrencisi Haris Seferovic'in takıma kazandırılması oldu.

10/18
Record'un duyurduğu haberde Fenerbahçe, Seferovic'in bonservisini 6-7 milyon Euro'ya bitirmenin hesaplarını yapıyor.

11/18
Devler Ligi için sezonu erken açmanın planlarını yapan Kanarya İsviçreli yıldız da Benfica'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Portekiz cephesinde Benfica ise transfer için 10 milyon Euro talep ediyor.

12/18
2017 yazında Eintracht Frankfurt'tan Benfica'ya bedelsiz katılan 30 yaşındaki forvet Benfica'da 3 kupa kazanmanın yanı sıra Portekiz Ligi'nin 2018-19 sezonunda gol kralı oldu.

13/18
Tecrübeli golcü 5 sezonda 188 maçta forma giydi ve 74 gol atarken, 26 asist yaptı. Seferovic Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grup aşaması ile Avrupa Ligi'nde 42 maça çıktı ve 6 kez fileleri havalandırdı.

14/18
BERISHA YOLCU!

Ayrıca haberde Fenerbahçe'nin sezon başında Avusturya ekibi Salzburg'dan transfer ettiği Alman forvet Mergim Berisha'nın da takımdan ayrılabileceği yazıldı.

15/18
HEDEFTEKİ DİĞER İSİM ANDRE FRANCO!

Tecrübeli ismin Fenerbahçe'de devam etmeme olasılığı nedeniyle Jorge Jesus Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril forması giyen Andre Franco'yu transfer listesine ekledi.

16/18
FRANCO BU SEZON 11 GOL VE 4 ASİSTLE OYNADI!

24 yaşındaki Portekizli on numara oyuncusu, bu sezon Estoril formasıyla oynadığı 37 maçta 11 gol atarken 4 de asist kaydetti.

17/18

18/18


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.