Fenerbahçe'de beklenen kararlar!
20.05.2022

1/18
Sezonun sonuna gelinirken Fenerbahçe'de yeni dönemin planlaması yapılıyor. Takımda en çok merak edilen konuların başında kadro dışı kalan isimler ve kiradan dönecek isimlerin kaderi geliyor! İşte son durum...

2/18
Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için Jorge Jesus ile sona gelinirken takımda önümüzdeki sezona dair verilmesi gereken birçok karar bekliyor...

3/18
Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; sarı-lacivertli takımda kiradan dönecek futbolcular ile kadro dışı kalan isimlerin yanı sıra gönderilecek oyuncular da merak ediliyor.

4/18
KİRADAKİ OYUNCULAR

Mbwana Samatta: Büyük umutlarla transfer edilen ancak istenmeyen adam haline gelen Samatta, sezon başında Royal Antwerp'e kiralandı. 29 yaşındaki oyuncu burada da beklentileri karşılayamadı. Toplamda 41 maça çıkan oyuncu 9 gol ve 5 asistle oynadı. Belçika ekibinin oyuncunun bonservisini alması beklenmiyor. 2024'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi var.

5/18
Mauricio Lemos: Belçika ekiplerinden Beerschot'a kiralandı. Toplamda 16 maça çıkabildi, 1 gol attı. Takımı ligde sonuncu olarak küme düştü. Fenerbahçe ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

6/18
Allahyar Sayyadmanesh: İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e kiralandı. Devre arasında katıldığı kulüpte 12 maça çıktı ve 1 gol attı. İngiliz ekibinin Kanarya ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisini alması bekleniyor.

7/18
Max Meyer: Devre arasında Danimarka'dan Midtjylland'a kiralandı. Toplamda 9 maça çıkarken varlık gösteremedi. Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

8/18
Muhammed Gümüşkaya: Devre arasında Giresunspor'a kiralandı. A takım kadrosunda yer alması bekleniyor.

9/18
İsmail Yüksek: 1. Lig'de küme düşen Bursaspor'da forma giydi. 29 maçta 3 gol, 2 asisti var. Takıma dönüp performansı kampta değerlendirilecek. 2025'e kadar sözleşmesi var.

10/18
Barış Sungur: 3. Lig'te Karşıyaka ve Kuşadasıspor'da sezonu geçirdi. 22 maçta 1 gol atabildi. Genç forvetin yeniden kiraya verilmesi muhtemel.

11/18
KADRO DIŞI KALANLAR

24 Mart'ta kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kaderi en merak edilen konu...

12/18
Mesut'un menajeri her fırsatta oyuncunun takımdan ayrılmak istemediğini ve 2024'e kadar süren kontratı tamamlayacağını söylüyor.

13/18
Ozan Tufan'ın ise kiradan geri döndüğü Watford küme düştü, böylece satın alma opsiyonu ortadan kalktı.

14/18
Bu iki oyuncuya yeniden şans verilme olasılığı düşük görülüyor. Son karar yeni teknik direktör ve yönetimin değerlendirmesiyle verilecek.

15/18
AYRILACAKLAR

Sezonun son maçı olan Malatya karşılaşmasının ardından sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa ve Berke Özer ile yollar kesin olarak ayrılacak.

16/18
Takımda en yüksek maaş alan ve ilk 11'deki yerini kaybeden Luiz Gustavo'nun da takımdan ayrılması bekleniyor.

17/18
Sezona çok iyi başlayan ancak İsmail Kartal döneminde fazla forma şansı bulamayan Enner Valencia'ya birçok teklif var. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala bonservis kazandırarak gideceği konuşuluyor.

18/18
Beklentileri karşılayamayan Mergim Berisha'nın da ülkesi Almanya'ya transfer olacağıyla ilgili dedikodular artıyor.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.