Fenerbahçe’de sezonun parlayan yıldızı için bol sıfırlı teklif! Dev piyango Ali Koç’a vuracak…
20.05.2022

1/15
Süper Lig'de bu sezonu yüksek ihtimalle ikinci sırada tamamlayacak olan Fenerbahçe, uzun yıllardır süregelen şampiyonluk hasretini dindiremedi. Gelecek sezon için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren sarı-lacivertli ekip, yeni teknik direktörünü açıkladıktan sonra transfer çalışmalarına hız verecek. Bu sırada Fenerbahçe'de bu sezon performansını arttıran oyunculara da teklifler gelmeye devam ediyor. İşte son dakika haberinin detayları…

2/15
Sezon başında şampiyonluk için kurulan kadro, zirve yarışında geride kalırken Vitor Pereira'nın da görevine son verilmişti.

3/15
Pereira'nın ardından takımın başına gelen İsmail Kartal, Fenerbahçe'de işleri rayına soktu ve yeniden üst sıralara takımı taşıdı.

4/15
Fenerbahçe'de başarılı bir grafik çizen İsmail Kartal, gelecek sezon büyük ihtimalle yerini Jorge Jesus'a bırakacak.

5/15
Sarı-lacivertli ekibin yakın zamanda Jesus'u açıklaması beklenirken, transferde de flaş iddialar gelmeye devam ediyor.

6/15
Sezonun bitimiyle birlikte transfere ağırlık verecek olan Fenerbahçe'de takımın bu sezon parlayan isimlerine teklifler geliyor.

7/15
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Miguel Crespo ile ilgili transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

8/15
Yaklaşık 6 aydır Portekizli yıldızı çok yakından takip eden Atletico Madrid'in ilgisi de giderek büyüyor.

9/15
İspanya'da yayın yapan birçok medya organı Atletico'nun kısa süre içinde Fenerbahçe'ye resmi teklif yapacağını belirtiyor.

10/15
Teknik direktör Diego Simeone'nin Miguel Crespo'yu çok beğendiği ve İspanyol devinin yapacağı teklifin 15 milyon Euro olacağı da iddialar arasında.

11/15
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı bir açıklamada Crespo için devre arasında çok ciddi bir teklif aldıklarını ve yıldız futbolcuyu satıp satmama konusunda ikilem yaşadıklarını belirtmişti.

12/15
Yeni sezonda kuracağı iddialı kadro için kaynak yaratmak zorunda olan Sarı-Lacivertli yönetimin Crespo için gelecek 15 milyon Euro'luk bir teklifi geri çevirmesinin çok zor olacağı ifade ediliyor.

13/15
Fenerbahçe sezon başında Estoril'den transfer ettiği Portekizli futbolcu için sadece 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

14/15
Bu sezon Fenerbahçe formasını 24 maçta terleten Crespo, 1 gol ve 2 asistle oynadı.

15/15
Galatasaray derbisinde attığı golle dikkatleri üzerine çeken Portekizli orta saha, İsmail Kartal ile birlikte performansını yükselten oyunculardan olmuştu.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.