Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu! Yıldız futbolcuya Premier Lig'den 4 talip...
17.05.2022

1/15
Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin yükselen yıldızına 4 İngiltere Premier Lig ekibi talip oldu. Gelecek sezon 8 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Sarı-lacivertliler, güçlü bir kadro kurmak isterken yapılacak yeni transferler için büyük bir kaynak elde edebilir.

2/15
PEREIRA İLE YILDIZLAŞTILAR!

Fenerbahçe, sezon başında eski teknik direktörü Vitor Pereira'yı takımın başına geri getirmişti. Portekizli teknik adam, Çin'den Kim Min-Jae'yi ve ülkesinden ise Estoril forması giyen Miguel Crespo'yu transfer ettirmişti.

3/15
Sadece 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Portekizli oyuncu sezona damgasını vurdu, şimdiden Avrupa'dan önemli kulüplerin radarına girdi.

4/15
Özellikle deplasmandaki Galatasaray derbisinde attığı son dakika golüyle galibiyeti getirerek taraftarların gönlüne giren Miguel Crespo, performansıyla büyük beğeni aldı. Portekizli orta saha 29 maçta 3 gol attı ve 3 asist kaydetti.

5/15
Aynı şekilde Güney Koreli savunmacı da, bu sezon gösterdiği performansla Roma ve Newcastle United gibi köklü kulüpleri peşine taktı.

6/15
Süper Lig'in en hızlı stoperlerinden olan Kim Min-Jae Fenerbahçe savunmasında rakiplerine duvar olurken çıktığı 39 maçta 1 gol attı.

7/15
JESUS İLE PRENSİP ANLAŞMASI

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz haftalarda görüşme yaptığı teknik direktör Jorge Jesus ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

8/15
PEREIRA İLE SAĞ BEK OLDU!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın dokunduğu bir başka oyuncu olan Bright Osayi Samuel ise 3'lü savunma sistemiyle bir kanat oyuncusuyken sağ beke evrildi.

9/15
Sağ bekte müthiş bir performans sergileyen Nijeryalı oyuncu, istikrarlı bir grafik çizdi ve oynadığı 43 maçta 2 gol attı ve 5 asist yaptı.

10/15
PREMIER LİG'DEN OSAYI'YE 4 TALİP!

Football Insider'ın haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham, Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Bright Osayi Samuel ile ilgileniyor.

11/15
Southampton ve Brighton'ın da radarında olan 24 yaşındaki oyuncu geçmişte İngiltere'de Blackpool ve QPR formaları giymişti.

12/15
Ayrıca Crystal Palace ve Rangers'ın da Osayi Samuel'in transferi için istekli olduğu oyuncuyla ilgilendiği açıklandı.

13/15
Geçen sezonun devre arasında İngiliz ekibi QPR'dan transfer edilen Osayi Samuel, 1.5 sezonda toplamda 62 maça çıktı ve 3 gol atıp 6 asist kaydetti.

14/15
24 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

15/15


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.