Karagümrük maçına doğru! İşte muhtemel 11'imiz...
15.05.2022

1/10
Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon son kez taraftarının önüne çıkıyor. Karagümrük'le oynanacak karşılaşmanın tüm biletleri satıldı. Fenerbahçe'de sezon sonunda görevi sona erecek olan İsmail Kartal taraftarlarla vedalaşacak. Karagümrük'ün hocası olan Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel de rakip olarak ilk kez Kadıköy'e çıkacak.

2/10
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun son iç saha maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

3/10
Ligde üst üste oynadığı son 12 maçta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, bu süreçte 10 galibiyet ve 2 beraberlikle 32 puan topladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 3. sıradaki İttifak Holding Konyaspor'un 5 puan önünde 69 puanla 2. sırada girdi. Sarı-lacivertli ekip, maçı kazandığı takdirde sezonu 2. tamamlamayı garantileyecek.

4/10
Ligde yaptığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Fatih Karagümrük, 37. haftaya 56 puanla 6. sırada girdi.

5/10
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlanmıştı.

6/10
İSMAİL KARTAL TARAFTARLA VEDALAŞACAK

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takımın başına getirilen İsmail Kartal, Kadıköy'deki son maçına çıkacak. Fenerbahçe'de büyük bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon Kartal'la yola devam edilmesi beklenmiyor. Başarılı bir performans çizen ve son 12 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kartal, taraftarla vedalaşacak.

7/10
EKSİKLER

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde cezalı Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas, Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Arda Güler zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Attila Szalai'nin durumuna ise maç saatinde teknik heyet karar verecek.

8/10
CEZA SINIRINDAKİ OYUNCULAR

Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında 3 oyuncu yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo, Bright Osayi Samuel ve Filip Novak kart görmeleri halinde sezonun son haftasındaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

9/10
VOLKAN DEMİREL, KADIKÖY'E RAKİP OLARAK GELECEK

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Volkan Demirel, Kadıköy'e bu sefer sarı-lacivertli takımın rakibi olarak gelecek. Sarı-lacivertli camiada kaleci ve kaptan olarak uzun yıllar gören yapan, ardından teknik heyette de yer alan Demirel, ilk defa Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü olarak Fenerbahçeli taraftarlarının önüne çıkacak.

10/10
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Nazım, Tisserand, Serdar Aziz, Ferdi, Zajc, Gustavo, Osayi, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.