Jorge Jesus için yorumlar. "Fenerbahçe'yi transfere zorlar"
11.05.2022

1/6
Dünya basını her gün 67 yaşındaki Jorge Jesus'u manşetlerine taşıyıp, gideceği takım üzerinden yorumlar yapıyor. Ortak görüş ibrenin Türkiye'ye yakın olduğu... Portekiz'de yayın yapan O Jogo'da çalışan spor gazetecisi Duarte Tornesi, Jorge Jesus ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. (Sabah)

2/6
“HIRS GÖRMEK İSTİYOR“

İşte o yorumlar;

Jorge Jesus çok güçlü bir karaktere sahip. Fenerbahçe'ye imza atarsa şüphesiz Türkiye Ligi'ni neşelendirecek ve dikkatleri üzerine çekecektir. Pek çok futbolcudan hırs görmek istiyor, bu yüzden çok çalışmayan ve istekli olmayan herkesin çok zor bir hayatı olacak.

3/6
“FENERBAHÇE'Yİ TRANSFERE ZORLAR“

Brezilya'dan, Arjantin'den, Kolombiya'dan, Şili'den ve Uruguay'dan kendine güvenen kaliteli oyuncuları takımında görmek ister. Fenerbahçe'yi transfer pazarına sert bir şekilde saldırmaya zorlayacaktır. Bunun için ciddi bir rakam ayırmaları gerek.

4/6
“TÜRKİYE'DE İZ BIRAKIR“

Defans eğitimi konusunda çok takıntılı. Taktik zekasıyla hücumdaki adamlara fark yaratma özgürlüğü veriyor. Takımları asla hiçbir zaman sıkıcı olmadı ve her zaman hücum futbolu oynadı. Türkiye Ligi'nde farkını ortaya koyacak ve iz bırakacaktır.

5/6
“MESUT'U GERİ KAZANMAK İSTER AMA...“

Çünkü hırslı ve kışkırtıcı bir konuşması var. Ancak kibirli karakteri, işler yolunda gitmezse katlanılması zor bir hal alabilir. Jesus, her zaman iyi ve kararlı oyuncuları sever. Mesut Özil'i geri kazanmak ister ama Mesut çalışmazsa Jorge'yi memnun etmesi imkânsız.

6/6
“ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ BEKLİYOR“

Öte yandan bir diğer Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, Jesus konusunda yaşanan son gelişmelerle ilgili bilgiler verdi. Sepulveda, “Fenerbahçe yönetimiyle Jorge Jesus arasında Lizbon'da görüşme gerçekleşti. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etmesi halinde nihai karar verilecek. Bu konuda anlaşma sağlandı.“ ifadelerini kullandı.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.