Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Nicolas de la Cruz
25.04.2022

1/5
Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde, hoca belirsizliği sürse de transfer harekatı dört bir koldan yapılıyor. Kanarya, gelecek yıl kusursuz bir kadro oluşturmak isterken, transfer operasyonu şimdiden başladı. Yönetim, izleme komitesinin onay verdiği Arjantin'in River Plate takımında boy gösteren Nicolas de la Cruz için harekete geçti...

F.BAHÇE'YE SÜRPRİZ İSİM: NICOLAS DE LA CRUZ

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda Kanarya, gündemine flaş bir oyuncuyu aldı. Sarı-lacivertlilerde, hoca belirsizliği yaşansa da transfer harekatı izleme komitesi ve menajerlerin önerdiği isimler üzerinden devam ediyor.Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin gündemine sürpriz bir orta saha geldi.

2/5
TEMASLAR BAŞLADI

Fenerbahçe, Arjantin'in River Plate takımında boy gösteren Nicolas de la Cruz için temaslara başladı. Sarı lacivertliler, 24 yaşındaki merkez orta sahayı kadrosuna katarak o bölgedeki defansif zaafı kapatmak istiyor.

3/5
FENERBAHÇE, KALİTELİ BİR İSİM İSTİYOR

Yeni sezonda elindeki birçok orta sahayla yolları ayıracak olan Kanarya, bu bölgeyi kaliteli bir isimle doldurma peşinde.

4/5
TEKLİF YAPILACAK

Uruguaylı futbolcu için menajeriyle görüşmelerini sürdüren yönetim, sözlemeşi Aralık 2022'de sona erecek olan Nicolas de la Cruz için River Plate'e az da olsa bir bonservis teklif etmeyi planlıyor. 1.67 boyundaki Cruz'un güncel piyasa değeri ise 16 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

5/5
NICOLAS DE LA CRUZ'UN KARİYERİ

Nicolas de la Cruz, bu sezon Arjantin ekibiyle çıktığı 11 maçta 2 gol kaydetti. Cruz, ayrıca 13 kez de Uruguay Milli Takım'ı forması giydi.Fenerbahçe'nin gündemindeki isim, kariyerine Liverpool FC Montevideo U19 takımında başlamış ve 2017 yılında 2.6 milyon Euro bonservis ücretiyle River Plate'e transfer olmuştu. (Sabah)


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.