Fenerbahçe-Shakhtar maçı sonrası dostluk transferi! Oyuncuya kanca...
20.04.2022

1/13
Rusya Ukraya savaşı sebebiyle dostluk maçı için karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Shakhtar Donetsk maçında kazanan 1-0 Fenerbahçe'de tarihi anlar da yaşandı. Barışa dikkat çekmek için oynanan maçta Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in yıldızını transfer etmek için harekete geçti. İşte maçta yaşanan tarihi anlar ve son dakika transfer haberinin detayları...

2/13
TEK GOL ENNER VALENCİA'DAN GELDİ

Fenerbahçe, Ukrayna'da barışa dikkat çekmek için dün Shakhtar Donetsk ile özel maçta bir araya geldi. Ertuğrul, Nazım, Tisserand, Szalai, Novak, Gustavo, Sosa, Arda, Burak Kapacak, Valencia ve Berisha 11'iyle sahaya çıkan sarı-lacivertliler mücadeleyi 26. dakikada Berisha'nın pasında Valencia'nın golüyle 1-0 kazandı.

3/13
Kanarya'nın yenilmezlik serisi özel maçta da devam etti. Süper Lig'de 9 karşılaşmayı kaybetmeyen F.Bahçe üst üste 6. galibiyetini aldı.

4/13
11 BİN 781 BİLETLİ TARAFTAR

Geliri savaş mağdurlarına bırakılacak mücadeleyi 11.781 biletli taraftar takip etti. Biletler 50, 100 ve 200 TL'den satılmıştı. Shakhtarlı futbolcular seremoniye üzerinde sığınakta yaşayan 4 yaşındaki Alisa'nın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıktı.

5/13
İki takımın formalarında 'Football for peace' (Barış için futbol) yazısı vardı. F.Bahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Shakhtar CEO'su Sergei Palkin'e günün anısına forma ve plaket verdi.

6/13
SZALAI ŞOKU

Maçın 66. dakikasında omzundan sakatlanan Attila Szalai karşılaşmaya devam edemedi ve yerini Çağtay Kurukalıp'a bıraktı. Sahayı gözyaşları içinde sedyeyle terk eden Macar stoperin durumu bugün yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.

7/13
İSAK VURAL FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

F.Bahçe'nin Benfica altyapısından renklerine kattığı 24 Mayıs 2006 Stockholm doğumlu İsak Vural dün A Takım'la ilk kez sahaya çıktı. 75. dakikada alkışlarla oyundan çıkan Arda Güler'in yerine giren 10 numara, en genç yaşta (15 yıl 10 ay 27 gün) forma giyen isim olarak sarılacivertlilerin tarihine geçti.

8/13
Bu arada F.Bahçe'nin 24 kişilik kadrosunda 4 Arda vardı. Arda Güler 11'de maça başladı. Ruhan Arda ve Ali Arda sonradan oyuna girdi. Erkan Arda yedek soyundu.

9/13
FENERBAHÇE'YE DOSTLUK TRANSFERİ

Gelecek sezon yapılanması için geniş çaplı bir araştırma yapan Fenerbahçe, rotasını savaş nedeniyle sıkıntı yaşanan Ukrayna'ya kırdı. Hazırlık maçında karşılaşılan Shakhtar Donetsk'e geçtiğimiz yaz transfer edilen Burkina Fasolu golcü Lassina Traore'nin şartları soruldu. 21 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılma durumu olması halinde Ukrayna ekibinden masaya oturma sözü alındı.

10/13
AJAX'TAN 10 MİLYONA ALINDI

Ukrayna Ligi'nin oynanmaması durumunda oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık transferi gündemde. Lassina Traore, geçtiğimiz yaz Hollanda ekibi Ajax'tan 10 milyon Euro bedelle Shakhtar Donetsk'e transfer olmuştu.

11/13
Sezona harika bir başlangıç yapmış ancak yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalmıştı. Oyuncunun gelecek sezona hazır hale geleceği, sakatlığının futbol hayatını olumsuz etkilemeyeceği öğrenildi.

12/13
Kaynak: Sabah

13/13


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.