Altay Bayındır'ın inanılmaz sırrı: Su şişesi
19.04.2022

1/6
Altay Bayındır'ın inanılmaz sırrı su şişesinde gizli... Fenerbahçe Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sosyal medyaya düşen 'Altay Bayındır'ın su şişesi' genç kalecinin penaltılardaki inanılmaz sırrını ortaya çıkardı.

2/6
ALTAY BAYINDIR'IN SU ŞİŞESİ GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır'ın kurtarışlarının sırrı ortaya çıktı. Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Maçın ardından sosyal medyaya düşen bir görüntü çok konuşuldu.

3/6
ŞİŞEDE PENALTI İSTATİSTİKLERİ

Altay Bayındır'ın olduğu iddia edilen su şişesinde Göztepeli oyuncuların penaltı istatistiğinin olması dikkat çekti. Genç eldivenin her maç öncesi olası penaltı atışları için şişeye yapıştırdığı taktik kağıdına bakarak rakip futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini kestirmeye çalıştığı öğrenildi. (Fotoğraf: Takvim)

4/6
ELEŞTİREN DE VAR ÖVEN DE

Görüntüler ortaya çıktıktan sonra sosyal medyada kullanıcılar arasında tartışılmaya başlandı. Kimi kullanıcılar Altay'ın maç öncesi rakibini çalışmasını ve bu taktiği kullanmasını överken bazı kullanıcılar da '3 futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini ezberleyemiyor mu?' diyerek eleştiride bulundu.

5/6
GÖZTEPE MAÇINDA KRİTİK KURTARIŞLAR

Sarı lacivertlilerin genç file bekçisi Altay Bayındır, Göztepe karşısındaki kurtarışlarıyla da dikkat çekti. Özellikle maçın ilk yarısında takımı 1-0 öndeyken çok kritik 2 kurtarışa imza atan Altay, taraftarından alkış aldı.

6/6
GENÇ KALECİNİN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe kalesinin değişmez ismi olan Altay Bayındır penaltılar yaptığı kurtarışlarla da öne çıkıyor. Bayındır'ın bu sezon yaşadığı sakatlığa rağmen 19 maçta forma girdi. Kalesini 7 maçta gole kapatan genç oyuncu 17 gole engel olamadı. Altay Bayındır 2021-22 sezonunda 3 penaltı atışından 1 tanesini kurtarırken diğer 2 atışı kalesinde gol olarak gördü. (Takvim)


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.