Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer bombası! Rennes forması giyen...
14.04.2022

1/9
Süper Lig'de yakaladığı çıkışla birlikte ikinciliğe yükselen Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa kupalarına gitme ihtimali olan Fenerbahçe'nin transfer listesindeki iki oyuncu için harekete geçti. İşte Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Fransa'da forma giyen oyuncu...

2/9
İsmail Kartal'ın gelmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer görüşmeleri de hız kazanacak.

3/9
İSMAİL KARTAL'IN İKİNCİ ADAM OLMAM MESAJI SONRASI GÖZLER ALİ KOÇ'TA

İsmail Kartal'ın 'İkinci adam olmam' mesajı sonrası gözler Ali Koç'a çevrildi ve yeni sezon için yeni bir hocanın getirilip getirilmeyeceği merak ediliyor.

4/9
Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de listede bulunan oyuncular için harekete geçildi.

5/9
FENERBAHÇE'DEN YENİ TRANSFER BOMBASI

Yeni sezonun hocası henüz belli olmasa da Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı- Lacivertliler, sol bek için Rennes forması giyen Birger Meling'i gündemine aldı.

6/9
27 yaşındaki Norveçli futbolcunun menajeri ile görüşüldü ve şartlar soruldu. Harekete geçmeden önce ligdeki durumunun kesinleşmesini bekleyen Fenerbahçe, ikincilik söz konusu olmazsa transferde aceleci olmayacak.

7/9
Başarılı performansıyla dikkatleri çeken Birger Meling, geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un gündemine gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.

8/9
Ancak her hâlükârda Meling, listenin başında yer alacak. Fransız kulübünün yüksek bonservis bedeli talep etmesi durumunda Slavia Prag'ın Liberyalı yıldızı Oscar Dorley ile temasa geçilecek.

9/9
Birger Meling bu sezon Rennes formasıyla 32 maçta 5 asist yaptı. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Meling'in piyasa değeri ise 6 milyon euro.


Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.