Fenerbahçe, Crespo ve Zajc ile bir başka!
13.04.2022

1/9
Teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından ligin en fazla puan toplayan takımı olan ve Konyaspor'u geride bırakarak ikinci sıraya yerleşen Fenerbahçe'de bu dönemde çok sayıda değişiklik yaşandı.

2/9
FARK YARATTILAR

Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kalmasıyla başlayan süreçte Luiz Gustavo ve Jose Sosa da formaya hasret kalırken, sarı-lacivertlilerde fark yaratan isimler Zajc-Crespo ikilisi oldu.

3/9
ZAJC, İSMAİL KARTAL'LA PARLADI

Geçtiğimiz sezon kadroda düşünülmeyen ve Genoa'ya kiralanan Zajc, Vitor Pereira dönemindeki hazırlık kampının yıldızı haline gelirken, Portekizli hocanın takımda tutma talebi sonrasında Fenerbahçe'de kalmıştı. Sloven oyuncu, sarı-lacivertlilerde beklentileri transferinden ancak 2.5 sezon sonra karşılayabildi. 27 yaşındaki futbolcu takıma kattığı enerjiyle İsmail Kartal döneminin en çok parlayan isimlerinden oldu.

4/9
CRESPO, ÇABUK ADAPTE OLDU

Fenerbahçe'de Zajc'ın yanı sıra takımda yıldızını parlatan bir diğer isim ise Crespo. Sezon başında Estoril'den transfer olduğu Fenerbahçe'de sezonun performans/fiyat oranı en yüksek isimlerinden birine dönüşen 25 yaşındaki oyuncu, Türk futboluna çok çabuk adapte oldu.

5/9
BU İKİLİYİ BOZMADI

İsmail Kartal’ın orta sahadaki değişilmezleri haline gelen Zajc-Crespo ikilisi hem savunmaya katkı veriyor hem de hücumun içerisinde yer alıyor, önlerinde oynayan oyuncuyu da rahatlatıyor. Bu ikili, ligin ilk yarısında sadece 2 maçta birlikte forma giymişti. Göreve başladığından bu yana 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İsmail Kartal ise sakatlık ve cezalı olmadığı sürece bu ikiliyi bozmazken, kalan haftalarda da Zajc ve Crespo’ya görev vermesi bekleniyor.

6/9
KARTAL'DAN SONRA CRESPO

İsmail Kartal döneminde Miguel Crespo, sakatlık sebebiyle Antalyaspor, sarı kart cezası nedeniyle ise Giresunspor maçında görev almadı. Portekizli futbolcu, İsmail Kartal geldikten sonra oynadığı 10 maçta 2 asist yaptı. Portekizli oyuncu, Kartal döneminden önce de 1 gole imza atmıştı.

7/9
KARTAL'DAN SONRA ZAJC

Miha Zajc ise İsmail Kartal geldikten sonra sakatlığı sebebiyle yalnızca Başakşehir maçında oynamadı. Kalan 11 maçta görev alan Zajc, 5 kez ağları havalandırdı ve 1 asist yaptı. Sloven oyuncu, Kartal döneminden önce de 3 kez ağları havalandırmıştı.

8/9
İKİLİNİN 11 BAŞLADIĞI 8 MAÇTA 6 GALİBİYET

Fenerbahçe, İsmail Kartal döneminde Zajc-Crespo ikilisinin ilk 11'de başladığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte yalnızca Sivasspor ve Trabzonspor'a diş geçiremedi.

9/9
İKİSİ DE ASLAN AVCISI

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği maçta Miha Zajc, gol perdesini açan isim olmuştu. Miguel Crespo ise ligin ilk yarısında Galatasaray ile deplasmanda oynanan maçta 90+4'te takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.