Fenerbahçe'de derbi zaferini getiren 7 hamle!
12.04.2022

1/9
Fenerbahçe, Aslantepe’de yendiği ezeli rakibini Kadıköy’de de yıktı. İsmail Kartal ve ekibi meşaleyi yaktı. Yönetim, taraftar ve futbolcuların katkısıyla da başarı geldi.

2/9
ZAFERİ GETİREN 7 HAMLE

Fenerbahçe için 2-0'lık galibiyetle biten Galatasaray derbisi, her zamankinden önemliydi. Sarı-lacivertliler, evinde ezeli rakibini 2016'dan beri yenemiyordu. İkincilik koltuğuna bir türlü ulaşılamıyordu. Kritik galibiyetin temelleri, Samandıra'da atıldı. Fenerbahçe, şans eseri değil 7 önemli hamlede rakibini alt etmeyi bildi.

3/9
DERBİ ZAFERLERİ İZLETTİRİLDİ

1) ‘Galatasaray derbileri Fenerbahçe'nin bayramıdır' sloganıyla, tüm tesis bayraklarla süslendi. Ekranlarda derbi zaferleri izlettirildi.

4/9
TAKIM RUHU OLUŞTURULDU

2) Mert Hakan liderliğinde futbolcular kendi aralarında toplantılar yaptı. Takım halinde yemeğe çıkıldı. Takım ruhu oluşturuldu.

5/9
GALATASARAY ADETA EZBERLETİLDİ

3)İsmail Kartal ve yardımcıları rakibi titizlikle analiz etti. Fiziksel çalışmalara da ağırlık verildi. Galatasaray adeta ezberletildi.

6/9
ALİ KOÇ TAKIMIN YANINDA OLDU

4)Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, hazırlık sürecinde takımın yanında oldu. Onların katkısı, moral-motivasyonu çok artırdı.

7/9
ÖDEME, DOPİNG ETKİSİ YARATTI

5) Yönetim, derbi öncesinde futbolcuların tüm maç başı ve transfer taksitlerini hesaplara yatırdı. Ödeme doping etkisi yarattı.

8/9
SATRANÇ USTASI GİBİ TAKIMI YÖNETTİ

6) Kartal, satranç ustası gibi takımını yönetti. Rakibin, defanstan oyun kurması engellendi. M.Hakan ve İrfan Can'ın pasları denge bozdu.

9/9
TARAFTARLAR ESKİ DERBİ ATMOSFERİNİ OLUŞTURDU

7) Taraftarlar, Kadıköy'deki eski derbi atmosferinin yeniden oluşmasını sağladı. Futbolcular tribünleri gezerek teşekkür etti. (Sözcü/İrfan Yirmibeş)


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.