Rıdvan Dilmen 'mutlaka transfer edilecek' demişti! Ali Koç aradığı sol beki buldu
12.04.2022

1/10
2-0 kazanılan Galatasaray derbisinden sonra Fenerbahçe'nin eksiklerinden bahseden ve özellikle sol bekteki problemleri işaret eden Rıdvan Dilmen'in 'oraya mutlaka yeni transfer gelecek' sözleri gerçek oldu. Ali Koç aradığı yıldız futbolcuyu Çin'den buldu.

Süper Lig'de son maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek son 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe, ikincilik için avantaj elde ederek Avrupa bileti için mücadelesini devam ettiriyor.

2/10
İsmail Kartal'la birlikte çıkışa geçen Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için yeni bir hocanın gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Taraftar, İsmail Kartal'dan memnun. İsmail Kartal ise açık bir şekilde ikinci adam olmayacağını dile getirdi.

3/10
Başkan Ali Koç'un yeni teknik direktör için Joachim Löw ve Jorge Jesus ile görüştüğü iddia edilirken henüz netleşen bir şey yok.

4/10
Ara transfer döneminde sessiz kalan Fenerbahçe yeni sezona yeni transferlerle etkili ve hızlı girmek istiyor. Transfer için kolları sıvayan yönetim, listedeki oyuncular için harekete geçti.

5/10
Takıma hızlı ve etkili oyuncular almak isteyen Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu Çin'de buldu. Sarı-lacivertli yönetim, Çin Ligi ekiplerinden Shenzhen FC'de forma giyen 28 yaşındaki Ganalı yıldız Frank Acheampong için kolları sıvadı.

6/10
Özellikle de sol açıkta çok etkili oynayabilen Frank Acheampong, hızı ve çevikliği dikkat çeken bir oyuncu. Fenerbahçe, oyuncu için iletişime geçmeye başladı.

7/10
Sports World Ghana'nın bir haberine göre, Fenerbahçe oyuncuyu kulübü Shenzhen FC'den satın alma opsiyonlu 6 aylığına kiralamak istiyor.

8/10
Ganalı oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Acheampong, 2018 yılında Anderlecht'ten Çin ekibi Shenzhen'e bedelsiz olarak transfer olmuştu.

9/10
Çin'de 100 maça çıkan Acheampong, 35 gol ve 19 asistle takımına katkı yaparak dikkat çekti. Oyuncunun piyasa değeri şu an 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

10/10
2015 ve 2017'de AFCON'da da oynayan Fran Acheampong, 2022 Dünya Kupası'nda da Gana formasıyla görev yapacak. Acheampong, Gana formasıyla 23 maçta 2 gol kaydetti.


2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.