Şansal Büyüka: "Ali Koç'un işi zor"
12.04.2022

1/7
Milliyet yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Büyüka'nın yazısının tamamını okumak için Milliyet gazetesini satın alabilirsiniz.

2/7
“MANTIK 'KARTAL İLE DEVAM' DİYOR“

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yerinde olsanız ne yaparsınız? Fenerbahçe’ye müthiş bir ivme kazandıran İsmail Kartal’la mı devam edersiniz, Löw gibi, Jesus gibi dünya markası isimlerden birini mi getirirsiniz? Mantık “İsmail Kartal’la devam” diyor. Ancak yeni sezon başlar, takım kötü giderse, bu defa Ali Koç’a “Parana kıyıp hoca getiremedin” diye saldırı başlayacak.

3/7
“ALİ KOÇ'UN İŞİ ZOR“

Eğer Löw ya da Jesus gelip işler beklenenin gerisinde kalırsa, bu defa, “İsmail Kartal ne güzel gidiyordu, niye devam etmedin?” diye Ali Başkan’a başka bir cephe açılacak.Hangi tercihi yaparsa yapsın, Ali Koç’un işi zor...

4/7
“YİNE PİŞMAN OLMASIN“

Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ı gönderdi, pişman oldu.- Fenerbahçe, Emre Belözoğlu’nu gönderdi, pişman oldu.- Fenerbahçe, şimdi de İsmail Kartal’ı gönderip, sonra pişman olmasın.

5/7
“SAHTE DOSTLAR“

Fenerbahçe, Mesut Özil’i aldığında, “11 ay oynamamış futbolcu alınır mı?” diyenler Fenerbahçe düşmanı ilan edildi. Galatasaray’ın aldığı iki Romen oyuncu Cicaldau ve Morutan için, “10 milyon euro bonservis ücreti ödenir mi?” diye tepki koyanlan, Galatasaray düşmanı oldular. Ama zaman geçti, hakikati yazıp söyleyenler haklı çıktı. Hakikati söyleyip yazmak, bizde uzunca bir zamandır “düşmanlık” oldu. Sahte dostları bırakın, hakikati bağıranları “düşman” ilan etmek yerine, dikkate alın.

6/7
“MERT HAKAN AYAR ÇEKMELİ“

Fenerbahçeli Mert Hakan, özellikle son maçlarda her tartışmalı pozisyonun içinde, hep hakemin yanında... Bu anlayışın, bu tavrın, ne Mert Hakan’a ne de Fenerbahçe’ye bir yararı yok, aksine zararı var. Mert Hakan, hırsını, kazanma arzusunu törpülemeden kendine bir ayar çekmeli...

7/7
“YAKIŞIR“

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığını, Vefa Küçük’ün elinden, Uğur Dündar dışında kimse alamazdı. Uğur Dündar, saygınlığı, inanılırlığı, duruşu, hitabet gücü ve en önemlisi özgül ağırlığı ile, kulüp içindeki grupçuları, kulisçileri ve Divan Kurulu’nda haklı olarak kök-budak salmış Vefa Küçük’ü mağlup etmeyi başardı. Tebrik ederim... Uğur Dündar’a yakışır.


Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow

Acun Ilıcalı, Okan Buruk'u hedef aldı!

Arrow

Jose Mourinho'dan soyunma odasında büyük etki! 'Basit oynayın'

Arrow

1 maç 5 isyan: Fenerbahçe'nin TFF'ye göndereceği dosyada neler var?

Arrow

Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumuna ilişkin açıklama

Arrow

Mourinho'nun laptoplu protestosu dünyada yankılandı

Arrow

Herkes Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımını konuşuyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.