Fenerbahçe'de 10 forma belli, 1'i için 3 aday!
08.04.2022

1/5
Kadro istikrarını yakalayan İsmail Kartal’ın derbide sahaya süreceği 10 oyuncu büyük ölçüde belli oldu. Tek soru işareti sol bek! Novak, Kayseri maçında iyiydi. Ferdi, özellikle oyun kurulumunda katkısıyla ön plana çıkıyor. Szalai ise savunma yönünün güçlü olmasıyla forma için aday.

FENERBAHÇE'E 11 İSMİN 10'U BELLİ

Fenerbahçe, derbiyle yatıp derbiyle kalkıyor. İsmail Kartal, sahada takımını sıkı bir şekilde çalıştırırken, bir yandan da Galatasaray maçının stratejisini ve sahaya süreceği kadroyu belirlemeye çalışıyor.

2/5
KARARSIZ KALDIĞI TEK BÖLGE SOL BEK

Sarı-Lacivertliler’in ligde 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak yakaladığı müthiş seride Kartal’ın kadro istikrarı sağlamasının büyük payı oldu. Tecrübeli teknik adam, Kayserispor karşısında 4-0 kazanan kadrodan 10 ismi derbide de sahaya sürmeyi planlıyor. İsmail Kartal’ın kararsız kaldığı tek bölge sol bek...

3/5
NOVAK'IN ZAYIF YÖNÜ...

Filip Novak, Ferdi ve Szalai’nin yokluğunda bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Çek savunmacı, son Kayserispor maçında da sahanın iyilerinden biriydi. Novak’ın zayıf yönü, savunmada zaman zaman aksaması.

4/5
FERDİ'NİN ARTISI ÇOK AMA...

Kartal, taktik idmanlarda sol bekte Ferdi Kadıoğlu’nu denedi. 22 yaşındaki oyuncunun özellikle geriden oyun kurulumunda sağladığı büyük katkı, enerjik yapısı onu ön plana çıkarıyor. Başarılı oyuncunun sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle maç eksiği bulunması en önemli dezavantajı.

5/5
BABEL'E KARŞI SZALAI

Savunmanın solu için son aday ise Attila Szalai. Macar futbolcu son dönemde stoperden sol beke geçiş yaptı. Szalai, üç oyuncu arasında defansif yönü en güçlü isim. Özellikle Galatasaray’ın Babel’e uzun top yollayarak başlattığı atakları kesmek için 23 yaşındaki futbolcu en ideal aday. Szalai’nin zaafı ise Ferdi gibi maç eksiğinin bulunması ve rekabete girdiği diğer iki arkadaşına oranla hücumda biraz daha etkisiz olması.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.