Fenerbahçe - Galatasaray derbisi takipte! Akın edecekler, Avrupa Devleri izleyecek!
07.04.2022

1/11
Süper Lig'de yılın maçına sayılı günler kala Fenerbahçe ve Galatasaray'ın genç yıldızları yakından mercek altına alınacak. Avrupa'nın birçok kulübü scoutlarını dev derbiye gönderecek. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan birçok isim dev derbide kendini gösterme fırsatı bulacak.

Bayern Münih, Liverpool, Atletico Madrid, Inter, Napoli, Monaco... Bunlar, Kadıköy’deki Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde iki takımın genç yıldızlarını tribünden izletecek olan Avrupa devlerinden sadece bazıları. Yani pazar günkü dev maç, iki ezeli rakibin tarihten gelen rekabetinin yanı sıra kendi yeteneklerini parlatacağı bir mücadeleye sahne olacak.

2/11
İşte Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yakından izlenecek isimler...

Attila Szalai (Milan, Newcastle, Aston Villa, Atletico Madrid)


Fenerbahçe’nin en büyük bonservis geliri beklediği oyuncusu olan Szalai’nin talipleri her hafta artıyor. Milan ve Atletico Madrid, 24 yaşındaki savunmacıyla çok ciddi olarak ilgileniyor.

3/11
Berkan Kutlu (Dortmund, Inter)

Her maç 12 km’nin üzerinde koşu mesafesi kaydeden, Galatasaray’ın orta sahadaki dinamosu Berkan’a da görücü geliyor. Dortmund ve Inter gibi iki dev, genç oyuncuyu mercek altına alacak.

4/11
Miguel Crespo (Atletico Madrid, Lille)

Portekiz’de yapamadığı patlamayı Fenerbahçe formasıyla yapan Crespo, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı. 25 yaşındaki oyuncuyu özellikle Lille, Xeka’nın yerine koymak istiyor.

5/11
Victor Nelsson (Milan, Fiorentina, Aston Villa)

Galatasaray’ın bonservisine 7 milyon Euro yatırım yaptığı Nelsson, kısa sürede bu parayı çok fazlasıyla çıkarmaya hazır. O da Marcao gibi İtalyan kulüplerinin radarına takılmış durumda.

6/11
Min-Jae Kim (Napoli, Lazio, Tottenham)

Pereira döneminin en iyi transferlerinden Min-Jae Kim, Fenerbahçe’de yüzleri güldürecek gibi görünüyor. 25 yaşındaki Koreli stoperi, İtalyan ve İngiliz kulüplerinin temsilcileri izleyecek.

7/11
Cicaldau (Sampdoria, Betis)

Performansı şu ana kadar Galatasaray cephesini memnun etmese de, Cicaldau da Avrupalı temsilcileri peşine takmayı başardı. Sampdoria ve Betis, derbide 24 yaşındaki oyuncuyu takip edecek.

8/11
Arda Güler (Bayern Münih, Arsenal, Liverpool)

17 yaşındaki yetenek, şu sıralarda tüm Avrupa devlerini peşine takmakla meşgul. Bayern, Liverpool ve Arsenal temsilcileri tribünde olacak ama Arda Güler çok daha fazla kulübün radarında.

9/11
Kerem Aktürkoğlu (Atletico Madrid, Monaco, Lyon, Lille)

Uzun süredir Kerem’i takip eden Fransız kulüplerine, Barcelona maçları sonrasında Atletico Madrid de eklendi. Eğer pazar günü oynarsa, derbi genç oyuncu için büyük bir fırsat olabilir.

10/11
Marcao (Inter, Roma, Napoli)

Bu sezon Avrupa Ligi’nde forma giydiği 8 maçın 7’sinde haftanın 11’ine seçilen Marcao, Galatasaray’ın en revaçta oyuncusu. 25 yaşındaki Sambacı’yı derbide İtalyan kulüpleri izleyecek.

11/11
Altay Bayındır (Lille, Ajax)

Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki kalecisi Altay, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Onana’yı Inter’e kaptıran Ajax’ın 1 numaralı adayı. Türk avcısı Lille de genç eldivenle yakından ilgileniyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.