Fenerbahçeli genç yıldızın yeni adresi belli oldu!
29.03.2022

1/13
Süper Lig'de bu sezon istediği gibi bir sezon geçirmeyen Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 8 yıla çıktı. Sarı-lacivertliler, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları erkenden sıvadı.

2/13
Yeni sezonda yabancı bir teknik direktörle çalışmayı hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek oyuncular için de çalışmalar başladı.

3/13
SOSA VE GUSTAVO YOLCU!

Kanarya'da gözler ilk olarak takımdan ayrılacak oyunculara çevrildi. Fenerbahçe'de ilk etpata sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki Jose Sosa takımdan ayrılacak.

4/13
Sarı-lacivertlilerde bir yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'nun da yüksek maliyeti nedeniyle takımdan ayrılması bekleniyor.

5/13
Fenerbahçe, ayrıca geçtiğimiz günlerde 6 genç oyuncusuyla yeni sözleşme imzaladı. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural ile yeni sözleşme imzalandı.

6/13
Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler ile yeni sözleşme işini çözen Fenerbahçe'de sezon sonunda kontratı bitecek bir diğer genç yıldız takımdan ayrılıyor.

7/13
Sarı-lacivertlilerin 2018'de Altınordu'dan transfer ettiği 21 yaşındaki kaleci Berke Özer, yeni sözleşme imzalamazken takımdan ayrılma kararı aldı.

8/13
ALİ KOÇ AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTII!

6 genç oyuncunun imza töreninde Berke Özer ile ilgili konuşan Ali Koç, “Berke ile iki tarafın da hayrına seneye birlikte olmamaya karar verdik“ ifadelerini kullandı.

9/13
GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'I REDETTİ!

Bu kararın ardından genç eldivenin adı zaman zaman Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile de anıldı.

10/13
Ancak Berke Özer'in kararını yurt dışında oynamak üzere verdiği ortaya çıktı ve iki büyük takımı da reddettiği belirtildi.

11/13
WESTERLO'YA GERİ DÖNÜYOR!

Sürekli oynayabileceği bir takımda olmak isteyen genç eldiven, kiralık olarak iki sezon formasını giydiği Belçika ekibi Westerlo'ya geri dönmek istiyor.

12/13
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Hasan Çetinkaya'nın 2. başkanlığını yaptığı Westerlo, 2 Nisan'da oynayacağı Lommel maçını kazanması halinde en üst lige yükselecek.

13/13
BU SEZON 19 MAÇA ÇIKTI

Berke Özer, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maça çıkarken kalesinde 20 gol gördü. 21 yaşındaki kaleci, 2019'da kiralık olarak transfer olduğu ve 2 sezon formasını giydiği Westerlo'da ise oynadığı 46 maçta 49 gol yedi.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.